Kat kan alles


Er was eens een kat die vol verbazing naar de mensen kijkt. “Zijn ze echt zo dom, of doen ze maar alsof? Misschien kan ik helpen? Ja dat ga ik doen.” De kat laat zien dat wie gebruik maakt van ‘kattenslimheid’ alles kan krijgen. Dat lijkt heel aantrekkelijk, maar makkelijk is het niet. Gelukkig is er hulp. De kat ontmoet boeren, een muis, koninklijke hoogheden, een reus, en … misschien wil zelfs jij helpen? Zo ervaart het publiek hoe het is om midden in een sprookje te staan en daarin mee te spelen.

KAT KAN ALLES is een bewerking van het sprookje DE GELAARSDE KAT van Charles Perrault. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Stuiter verzorgt sinds 1991 voorstelligen voor kinderen en jongeren. Bij alle producties is een lespakket. De voorstellingen zijn opgebouwd uit een combinatie van spanning, humor, dialoog, muziek, dans en acrobatiek. Het meespelen van het publiek is een belangrijk onderdeel. Theater Stuiter verzorgt deze projecten voor scholen, theaters, buurthuizen, musea en andere culturele instellingen.

Alle stukken worden door leden van de groep geschreven, soms op basis van bestaand werk. Vervolgens krijgt de voorstelling verder vorm door de inbreng van de regisseur, de acteurs, de componist, de choreograaf en de kostuum- en decorontwerpers.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!