Droomfeest


Droomfeest
4 tot 12 jaar
Kindervoorstelling
Meespeelvoorstelling

Een muzikale komedie over kiezen, gekozen worden, en achter je keuzen staan.

Helena gaat een feest geven. Groot en leuk. Oké, aan de slag. Wel of geen ballonnen? Welke muziek kiest ze en wat moet ze aan? Chips, leverworst of worteltjes als hapjes? Lies eet geen vlees, Herman mag van zijn ouders niets met suiker, Mia vindt groente en fruit vies, terwijl Hibah juist supergezond eet. En dan heb je nog Philip, die alleen eten wil uit landen waar ze aardig zijn voor elkaar. Lastig! De belangrijkste vraag is: wie mag er komen? Sowieso Lies en haar vrienden, en … Dem. Dem is heel leuk. Maar als Dem komt, blijft Lies weg. En een feest zonder Lies is absoluut niet cool. Dan kun je net zo goed geen feest geven. Helena komt er niet uit. Ze kan wel wat hulp gebruiken. 

DROOMFEEST is een bewerking van MIDZOMERNACHTDROOM van William Shakespeare, met een belangrijke rol voor het publiek.

De voorstelling is te zien in twee versies: voor iedereen vanaf 4 jaar, en voor iedereen vanaf 9 jaar.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Stuiter verzorgt sinds 1991 voorstelligen voor kinderen en jongeren. Bij alle producties is een lespakket. De voorstellingen zijn opgebouwd uit een combinatie van spanning, humor, dialoog, muziek, dans en acrobatiek. Het meespelen van het publiek is een belangrijk onderdeel. Theater Stuiter verzorgt deze projecten voor scholen, theaters, buurthuizen, musea en andere culturele instellingen.

Alle stukken worden door leden van de groep geschreven, soms op basis van bestaand werk. Vervolgens krijgt de voorstelling verder vorm door de inbreng van de regisseur, de acteurs, de componist, de choreograaf en de kostuum- en decorontwerpers.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!