Leespaleis


Leespaleis
Kindervoorstelling
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Kerk
Bibliotheek
Buurthuizen
Noord-Holland
€ 610 tot € 340
4 tot 12 jaar

Een voorstelling over een Romeins huis vol verhalen.

Ga tweeduizend jaar terug in de tijd! Wist jij dat Nederland toen nog niet bestond? De Romeinen hebben dan het zuiden veroverd van wat later Nederland zal worden. Julia woont daar, in Noviomagus om precies te zijn. (Dat noemen we nu trouwens Nijmegen.) Julia is een wees; ze heeft geen idee wie haar ouders zijn. Ze is heel nieuwsgierig. Misschien was haar vader een Germaanse krijger, en haar moeder een Romeinse prinses!

Julia gaat op zoek naar informatie over haar ouders. Dat is niet eenvoudig: ze kan niet even zoeken op Internet. Hoe komt ze dan aan informatie? Misschien moet ze naar het huis van de Romein Cassus. Hij is een chagrijnige oude zeur, maar… hij heeft een kamer vol informatie: zijn bibliotheek. Daar moet Julia zijn! Ze raapt al haar moed bijeen en gaat op onderzoek. Lukt het haar om in de bibliotheek van Crassus antwoorden te vinden op haar vragen?

Net als bij alle producties van Theater Stuiter speelt het publiek ook bij Julia’s zoektocht een actieve rol.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Stuiter verzorgt sinds 1991 voorstelligen voor kinderen en jongeren. Bij alle producties is een lespakket. De voorstellingen zijn opgebouwd uit een combinatie van spanning, humor, dialoog, muziek, dans en acrobatiek. Het meespelen van het publiek is een belangrijk onderdeel. Theater Stuiter verzorgt deze projecten voor scholen, theaters, buurthuizen, musea en andere culturele instellingen.

Alle stukken worden door leden van de groep geschreven, soms op basis van bestaand werk. Vervolgens krijgt de voorstelling verder vorm door de inbreng van de regisseur, de acteurs, de componist, de choreograaf en de kostuum- en decorontwerpers.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen