To beat or not to beat


To beat or not to beat
€ 400 tot € 610
10 tot 18 jaar
Meespeelvoorstelling

Een voorstelling die kinderen en jongeren confronteert met pestgedrag, en zo het thema bespreekbaar maakt.

Als inleiding spelen acteurs een voorstelling over pesten. Deze inleiding is theatraal vormgegeven en gebaseerd op een klassiek toneelstuk. Vervolgens wordt het spel herhaald maar nu alsof alles zich op een hedendaagse school afspeelt. Het publiek herkent de situatie. Iedereen die wil, mag ingrijpen en de gespeelde situatie veranderen. Zo wordt de ingreep een voorbeeld voor het echte leven.

Theater Stuiter presenteerde deze voorstelling op de ‘landelijke dag voor respect’ en blijkt met deze productie in een grote behoefte te voorzien.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Stuiter verzorgt sinds 1991 voorstelligen voor kinderen en jongeren. Bij alle producties is een lespakket. De voorstellingen zijn opgebouwd uit een combinatie van spanning, humor, dialoog, muziek, dans en acrobatiek. Het meespelen van het publiek is een belangrijk onderdeel. Theater Stuiter verzorgt deze projecten voor scholen, theaters, buurthuizen, musea en andere culturele instellingen.

Alle stukken worden door leden van de groep geschreven, soms op basis van bestaand werk. Vervolgens krijgt de voorstelling verder vorm door de inbreng van de regisseur, de acteurs, de componist, de choreograaf en de kostuum- en decorontwerpers.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!