Raaf Theater Elementair


Kindervoorstelling
Poppentheater
Sinterklaasvoorstelling
Kerstvoorstelling
Muziektheater
Beeldendtheater
Meespeelvoorstelling
Dansvoorstelling
Kinderboekenweek 2020
Dagprojecten
Verteltheater
Objecttheater
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Camping en recreatie
Speel en pretparken
Kerk
Theater
Gelderland
€ 650 tot € 1.200
4 tot 12 jaar

Raaf heeft de beste acts samengezet in een show van 50 minuten. Zon, aarde, winter, water. Mooier kunnen we het niet maken een beetje spannend wel. Heel veel mooie attributen van het Raaf straattheater en natuurlijk ook een steltloper. Een soort reis rond de wereld, maar ook een reis door de geschiedenis.

Walt Raaf en Debby Goede spelen al sinds 1997 heel geregeld kindervoorstellingen op alle plekken van theater tot school. Straattheater en steltlopen is de hoofdzaak waar het paar zich mee bezig houdt. Hierdoor zijn ze gewend te improviseren en ook erg geschikt voor kortere acts en optredens om gebeurtenissen op te fleuren.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Walt Raaf en zijn vrouw Debby Goede spelen sinds 1997 Raaf rond de Wereld.

Een artistieke voorstelling, waarin de vele prachtige kostuums de hoofdrol hebben. Kinderen worden uitgedaagd mee te doen.

De voorstelling kent vele vormen!

De laatste jaren speelt het paar samen met hun 3 zonen ´Raaf naar de Oorsprong´ Een voorstelling op stelten, waarin we naar het dak van de wereld gaan.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen