Hans en Grietje in het giga-groene bos


Deze poppentheatervoorstelling is een vervolg op het sprookje van Hans en Grietje.

Hans en Grietje zijn op vakantie met de caravan en staan in het giga-groene bos.

Grietje is dol op de natuur en is zoveel mogelijk buiten om te genieten. Hans is zijn nare avontuur met de gemene heks nog niet vergeten en blijft liever op zijn iPad spelen in de caravan.

Grietje ontmoet de mierenkoningin. De koningin vraagt dringend hulp, omdat het giga-groene bos dreigt te verdrogen. Er is watertekort! Als er niet snel een oplossing komt, zal het giga-groene bos verdorren en al het leven daar verdwijnen!

Hans is héél handig met zijn iPad en googelt naar een oplossing. Samen gaan ze op pad, op zoek naar een rivier die gesplitst moet worden. Maar hoe doen ze dat? Hans ontmoet een bever en samen bouwen ze een dam. Dat helpt een beetje, maar er staat zó weinig water in de rivier dat dit niet voldoende helpt. Maar dán…. Is daar de heks! Hoe kan dat nou? Die hadden ze toch in de oven geduwd? Het is haar zuster die opgesloten zat in het snoephuisje. Zij zal de natuur een handje helpen!

Een spannend sprookje met educatieve elementen over de gevolgen van de droogte op de natuur.

Leeftijd: 4-9

Duur: 35 minuten

Speelruimte 6 x 4 meter

Prijs: 1 voorstelling € 495,00; 2 voorstellingen € 795,00; 3 voorstellingen € 995,00 (op dezelfde dag en locatie, excl. 9% BTW en km-vergoeding.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Tineke Jonkman en ik ben eigenaar van Theater Poppekus en poppenspeelster. Ik werk met een team van enthousiaste zzp-ers en wij maken educatieve grappige voorstellingen die bijna altijd iets te maken hebben met de natuur. Door woordgrapjes ook erg gewaardeerd door de oudere kijkers! We zeggen dan ook dat onze voorstellingen leuk zijn voor mensen van 3-99 jaar 😃 
Ik ben lid van de NVP/UNIMA (vereniging voor het poppenspel), waar wij het poppenspel promoten. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;