In de dromenschijn - Ik wil een superheld worden!


Speciaal voor de Kinderboekenweek 2021: Worden wat je wil! Door te lezen en te dromen maak je de mooiste avonturen mee. Ga mee met onze Daan, die graag een superheld wil worden.

Daan logeert bij opa. Het is mooi weer en hij mag in de tuin in een tentje slapen en dat is best spannend! Gelukkig is het volle maan, dus is het niet zo donker. Hij leest graag. Hij heeft een stapel boeken in zijn tent. Hij mijmert nog wat in de opening. Welk boek zal hij nemen? Ja, “Het handboek voor superhelden”! Hij droomt ervan een superheld te worden. Brandweerman? Politieagent? Ambulancerijder? Detective? Mmmmm….. het heeft allemaal wel wat, maar hij denkt meer aan een held die álles kan. Een soort spiderman….. 

Als hij zich terugtrekt in zijn tentje en in slaap valt, gebeuren er vreemde dingen. Hij droomt dat zijn opa een drukke nacht heeft. Opa gaat een paard redden die gevallen is met skiën, een sneeuwpop die zijn buik kwijt is en een boom die zijn bast verrekt heeft. Eigenlijk is zijn opa een soort SUPERHELD! 

Als de zon weer opkomt en Daan wakker wordt geniet hij nog even na van zijn mooie droom.  Hoort hij nou poes? Waar komt dat gemiauw vandaan? En…. Waarom heeft paard ineens een spalk om zijn been???? Was het wel een droom?

Duur van de voorstelling: 40 minuten

Kosten: 

1 voorstelling € 450,00; 2 voorstellingen € 700,00; 3 voorstellingen € 900,00

Deze prijzen zijn excl. de reiskostenvergoeding van € 0,30/km en 9% BTW

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Mijn naam is Tineke Jonkman en ik ben eigenaar van Theater Poppekus en poppenspeelster. Ik werk met een team van enthousiaste zzp-ers en wij maken educatieve grappige voorstellingen die bijna altijd iets te maken hebben met de natuur. Door woordgrapjes ook erg gewaardeerd door de oudere kijkers! We zeggen dan ook dat onze voorstellingen leuk zijn voor mensen van 3-99 jaar 😃 
Ik ben lid van de NVP/UNIMA (vereniging voor het poppenspel), waar wij het poppenspel promoten. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;