De zeemeermin en de linke soep


Theater Poppekus vertelt het verhaal over een zeemeermin die is uitgenodigd voor een groot feest op de bodem van de Noordzee. Ze is een beetje verdrietig, want ze heeft helemaal niets om zichzelf een beetje mee te versieren en ze wil toch een beetje leuk naar het feest gaan. Gelukkig kan juffrouw Krab haar helpen met een schelpenketting en een tiara voor in haar haar. Er loert echter gevaar! Terwijl juffrouw Krab druk aan het knutselen is, wordt ze bijna opgegeten door een hongerige haai. Na een dapper gevecht vlucht ze een grot in en de haai wil erachteraan, maar komt klem te zitten in de opening. Door hulp van de zeemeermin komt hij vrij. Hij moet haar wel beloven dat hij haar óók zal helpen als zij eens in nood is. Natuurlijk belooft hij dat…….

Op weg naar het feest raakt de zeemeermin verstrikt in  plastic soep. Wat een panieksituatie! Maar dan komt de haai voorbij en moet hij zijn belofte waarmaken. Zal het allemaal wel goedkomen in de Noordzee?

Leeftijd vanaf 3 jaar

Kosten: 1 voorstelling € 495,00; 2 voorstellingen € 795,00; 3 voorstellingen € 995,00

Deze bedragen zijn excl. de reiskosten van € 0,45/km en 9% BTW

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Tineke Jonkman en ik ben eigenaar van Theater Poppekus en poppenspeelster. Ik werk met een team van enthousiaste zzp-ers en wij maken educatieve grappige voorstellingen die bijna altijd iets te maken hebben met de natuur. Door woordgrapjes ook erg gewaardeerd door de oudere kijkers! We zeggen dan ook dat onze voorstellingen leuk zijn voor mensen van 3-99 jaar 😃 
Ik ben lid van de NVP/UNIMA (vereniging voor het poppenspel), waar wij het poppenspel promoten. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Petra op 10 januari 2022 20:32
Wij hebben vandaag mogen genieten van de voorstelling \'Zeemeermin en de linke soep\'. Wat een superleuke kindervoorstelling. De kinderen waren vanaf het begin geboeid en zaten ademloos te luisteren, totdat er natuurlijk werd gevraagd om reacties. We zagen een enorme betrokkenheid! Het geluid en licht was goed verzorgd en de beide poppenspeelsters waren lekker enthousiast en speelden goed in op de reacties van de kinderen, zonder de verhaallijn uit het oog te verliezen. Een geweldige kindervoorstelling met een mooi onderliggend thema over een grote-mensen-probleem. Een heel mooi uitgangspunt voor ons komende thema over duurzaamheid. Wij zijn fan!
;