Spoor!


Spoor!
Meespeelvoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Noord-Holland
€ 350 tot € 500
4 tot 10 jaar

Spoor is een interactieve voorstelling voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Carla en Harma zijn totaal verschillend, maar hebben één ding gemeen: ze zoeken naar een monster en hebben daarbij hulp nodig! Maar wat weten ze eigenlijk over het monster?Ze hebben een spoor gevonden, maar ze hebben het monster helemaal niet in het echt gezien. Is er wel een monster? En als het spoor niet van het monster is. van wie dan wel?

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Elise is cultureel ondernemer van Theaterwerkplaats KapKast. Zij biedt als theaterdocent theatercursussen aan voor kinderen en jongeren in Leeuwarden en Dokkum. Ze is ook trainingsactrice, trainer van de methodiek ‘Speel je Wijs’ en geeft theaterworkshops op middelbare scholen.

Ellen werkt freelance als theaterdocent op basis -en middelbare scholen. Ze ontwikkelt lesmateriaal voor het basisonderwijs en ze heeft haar eigen theater- en yogabedrijf: De Flamingo. Tijdens onze studie hebben wij veel samen gewerkt. Deze samenwerking beviel ontzettend goed. Daarom vinden wij het leuk om samen voorstellingen en projecten te ontwikkelen. De doelgroep kinderen, de gezellige sfeer en het werken in de natuur spreekt ons erg aan. We zijn beide in een natuurrijke omgeving opgegroeid en hebben een persoonlijke binding met de natuur. Wij zijn beginnende theatermakers. Wij kunnen daarom nog geen expliciet beeldmateriaal van deze voorstelling toezenden. Graag verwijzen wij jullie naar onze websites: www.kapkast.nl om een impressie van ons werk te zien.

Wij sturen graag beeldmateriaal en het concept van onze voorstelling Spoor naar u toe.

 

Hartelijk groet,

Ellen Kooijman

Elise Gruber

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen