De Kerstman en de verdwenen cadeautjes. 3+


DE KERSTMAN EN DE VERDWENEN CADEAUTJES.                                                             Wie helpt de Kerstman een handje?

Waar zijn de cadeautjes van de Kerstman gebleven? Houd de dief. Was het kip? Of vos? Of misschien toch die vreemde vogel met de mooie veren, die sinds kort in ons bos rond vliegt? 'Mijn naam is Haas', zegt Vos. Dat klinkt verdacht. Haas zet op verzoek van De Kerstman zijn speurneus op om samen met het publiek het mysterie te ontrafelen. Het blijkt lastiger dan gedacht. Is het het sokkenmonster....of een cadeautjesdief? Zitten er ook speurneuzen in de zaal?

Betoverend en spannend jeugdtheater met grote oogstrelende poppen in een mooi kerstdecor vol lichtjes.

Natuurlijk wordt rekening gehouden met de basis Coronamaatregelen van het RIVM en afgestemd op het protocol dat u als organisatie hanteert.
 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Kwadraat bestaat uit Annette Albers-Gosschalk en Joelle Bolleurs. In hun voorstellingen brengen zij onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn zo voor het voetlicht dat het tot nadenken stemt. Luchtig maar met humor, interactie en met oog voor de belevingswereld en interesse van hun doelgroep. In een prachtig decor met aansprekende grote poppen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!