Haas en de verdwenen bloemen 3+


Haas en de verdwenen bloemen 3+
Poppentheater
Basisschool
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Theater
Gelderland
€ 550 tot € 550
3 tot 6 jaar

De Bloemenfee heeft gister drie gele bloemen getoverd. Waar zijn die gebleven? Heeft iemand uit het bos ze meegenomen?....Gestolen? Was het misschien Kip Katrien? Of die gevaarlijke vos? Of toch de vreemde vogel met die mooie veren die hier sinds een tijdje in ons bos rond vliegt? Mijn naam is Haas, zegt Vos. Dat klinkt verdacht...

Haas zet zijn speurneus op en samen met alle speurneuzen in de zaal zal dit mysterie ontrafeld worden. En dat blijkt lastiger dan gedacht.

Deze theatervoorstelling met grote poppen voor kinderen wordt met veel humor en spanning gebracht. Na afloop zal het publiek vol verwondering de zaal verlaten.

 

THEMA'S:

* Kleuren
* Bloemen
* Dieren
* Natuur
* Vriendschap
* Diefstal
* Leren waarderen van het onbekende
* Vooroordelen

Lesbrief kunt u downloaden op de site www.theaterkwadraat.nl

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Kwadraat bestaat uit Annette Albers-Gosschalk en Joelle Bolleurs. In hun voorstellingen brengen zij onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn zo voor het voetlicht dat het tot nadenken stemt. Luchtig maar met humor, interactie en met oog voor de belevingswereld en interesse van hun doelgroep. In een prachtig decor met aansprekende grote poppen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen