Haas en de verdwenen bloemen 3+


De Bloemenfee heeft gister drie gele bloemen getoverd. Waar zijn die gebleven? Heeft iemand uit het bos ze meegenomen?....Gestolen? Was het misschien Kip Katrien? Of die gevaarlijke vos? Of toch de vreemde vogel met die mooie veren die hier sinds een tijdje in ons bos rond vliegt? Mijn naam is Haas, zegt Vos. Dat klinkt verdacht...

Haas zet zijn speurneus op en samen met alle speurneuzen in de zaal zal dit mysterie ontrafeld worden. En dat blijkt lastiger dan gedacht.

Deze theatervoorstelling met grote poppen voor kinderen wordt met veel humor en spanning gebracht. Na afloop zal het publiek vol verwondering de zaal verlaten.

 

THEMA'S:

* Kleuren
* Bloemen
* Dieren
* Natuur
* Vriendschap
* Diefstal
* Leren waarderen van het onbekende
* Vooroordelen

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Natuurlijk houden wij rekening met de basis Coronamaatregelen van het RIVM en houden wij rekening met het protocol dat u als organisatie hanteert.

Wat anderen ervan vonden:

Haas en de verdwenen bloemen. ZMLK Kon. Emmaschool, Amersfoort

Wat een fantastisch prachtige voorstelling! Alle 80 leerlingen waren geboeid, keken geconcentreerd en reageerde alert (snapte het verhaal). De afwisseling in decor (simple maar prachtig), geluid, muziek en prachtige dieren poppen hield het publiek geboeid. Er is heel veel te zien. Mag voor onze leerlingen wel iets meer tijd om alles te bekijken. De tover effecten zijn onderwerp van gesprek. Onze dank is groot!!

Lieve groet namens ons allemaal.

Mettie

______

Haas en de verdwenen bloemen. SBO De Piramide. Arnhem 

Wat een prachtige voorstelling!! Kinderen, zelfs met concentratie problemen, waren enorm geboeid. Elke keer gebeurde er iets verrassends; een mooi magisch visueel effect, een grap of iets spannends. Ook de leerkrachten en ik hebben genoten!

Lonneke Schram Direkteur.

______

Haas en de verdwenen bloemen Groep De Boomgaard, Dieren. Groep 1t/m 4

Het verhaal sluit aan bij de belevingswereld van kinderen, grappig, spannend en ontspannend. Decor vonden ze ook erg mooi en verrassend. Bedankt!

Titia, Roos en Lies

______

Haas en de verdwenen bloemen. De Akker, Dieren

Geweldig! Onze kleuters hebben genoten. Ik vroeg aan de kinderen wat ze het leukst vonden en het antwoord was:"Alles!" Bedankt!!

Wauw! Het was super. In de klas waren ze vol enthousiasme het verhaal aan het terug vertellen. Leuk interactief! Thanks.

______

Haas en de verdwenen bloemen. Bs Daalhuizen Velp. Groepen 1 en 2

De kinderen hebben genoten. Ze waren vooral onder de indruk van de Vos (spannend) en het einde met de mooie bloemen en lichtjes. Visueel was het erg mooi.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater Kwadraat bestaat uit Annette Albers-Gosschalk en Joelle Bolleurs. In hun voorstellingen brengen zij onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn zo voor het voetlicht dat het tot nadenken stemt. Luchtig maar met humor, interactie en met oog voor de belevingswereld en interesse van hun doelgroep. In een prachtig decor met aansprekende grote poppen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;