Durf, wie zwijgt stemt toe..


Durf, wie zwijgt stemt toe..
Poppentheater
Basisschool
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Theater
Gelderland
€ 550 tot € 550
-5 tot -11 jaar

Okke heeft van opa Engel een klarinet gekregen. Hij zou daar best graag op leren spelen, maar durft hij dat wel? Niemand op school speelt klarinet. Voetballen en skaten is veel cooler. Okke twijfelt. Als hij toch een keer op de klarinet blaast en er alleen maar een schorre valse toon uit komt, komt opa Engel tevoorschijn. Hij komt als geroepen, want Okke worstelt met lastige vragen: "Moet ik meedoen met mijn vriendjes als ik dat eigenlijk niet wil?" "Wat is echte vriendschap?" En nog veel meer.

Het decor, de cartoonachtige poppen en de uitvoering sluiten naadloos aan op de belevingswereld en de interesses van de doelgroep. Zowel leerlingen als leerkrachten zijn unaniem lovend over deze themavoorstelling.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Kwadraat bestaat uit Annette Albers-Gosschalk en Joelle Bolleurs. In hun voorstellingen brengen zij onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn zo voor het voetlicht dat het tot nadenken stemt. Luchtig maar met humor, interactie en met oog voor de belevingswereld en interesse van hun doelgroep. In een prachtig decor met aansprekende grote poppen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen