isabella Frikadella


isabella Frikadella
Poppentheater
Basisschool
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Theater
Gelderland
€ 550 tot € 550
4 tot 9 jaar

Voorstelling over gezond eten en gezond leven.

Wanneer je als kikkermeisjes smoor verliefd bent op de coolste, snelste en stoerste kikker van het moeras, wil je maar een ding, naast hem op zijn lelieblad springen en dansen. Zeker als hij haar daar speciaal voor uitnodigt. Maar Isabella heeft een probleem. Ze houdt van veel, vet en zoet eten. Ze maakt steeds de verkeerde keuzes. Ze kiest voor patat, frikadellen, lollies en chocola. Hierdoor kan ze bijna niet meer bewegen, is ze sloom en zit het liefst de hele dag.

Haar goeie vriend Robbie Rat wil haar graag op de goeie weg helpen. Maar al zijn goed bedoelde adviezen leiden alleen maar tot irritatie en uiteindelijk tot ruzie.
Dan is er nog Claar de Ooievaar, die zich voordoet als De Nieuwe Beste Vriendin van Isabella. Zij heeft haar eigen wrede plan. Zoals het openen van een nieuw groot Mc Kikker Restaurant, waarbij Isabella de eer krijgt om als eerste geserveerd te worden...Gelukkig maakt Isabella, samen met het publiek,  de juiste keuzes zoals gezond eten en bewegen. En komt Isabella in haar kracht waardoor ze zichzelf op tijd uit de snavel van Claar Ooievaar weet te redden.


Isabella Frikadella is een interactieve, educatieve voorstelling die speciaal gemaakt is om op basisscholen, theaters en bibliotheken te spelen. Het publiek wordt nauw betrokken bij de oplossing. Deze voorstelling wordt ondersteund door het Nederlands Voedingscentrum.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Thema's:
*Gezond eten.
*Gezond leven/ sport/ bewegen
*Vriendschap/ liefde
*Keuzes maken

De bijbehorende lesbrief kunt u downloaden op www.theaterkwadraat.nl

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Kwadraat bestaat uit Annette Albers-Gosschalk en Joelle Bolleurs. In hun voorstellingen brengen zij onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn zo voor het voetlicht dat het tot nadenken stemt. Luchtig maar met humor, interactie en met oog voor de belevingswereld en interesse van hun doelgroep. In een prachtig decor met aansprekende grote poppen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen