Isabella Frikadella, schoolbrede voorstelling


Isabella Frikadella, schoolbrede voorstelling
€ 550 tot € 700
4 tot 12 jaar
Kindervoorstelling
Liefde
Verdriet
Feest
Vriendschap

Voorstelling over gezond eten en gezond leven.

Wanneer je als kikkermeisjes smoor verliefd bent op de coolste, snelste en stoerste kikker van het moeras, wil je maar een ding, naast hem op zijn lelieblad springen en dansen. Zeker als hij haar daar speciaal voor uitnodigt. Maar Isabella heeft een probleem. Ze houdt van veel, vet en zoet eten. Ze maakt steeds de verkeerde keuzes. Ze kiest voor patat, frikadellen, lollies en chocola. Hierdoor kan ze bijna niet meer bewegen, is ze sloom en zit het liefst de hele dag.

Haar goeie vriend Robbie Rat wil haar graag op de goeie weg helpen. Maar al zijn goed bedoelde adviezen leiden alleen maar tot irritatie en uiteindelijk tot ruzie.
Dan is er nog Claar de Ooievaar, die zich voordoet als De Nieuwe Beste Vriendin van Isabella. Zij heeft haar eigen wrede plan. Zoals het openen van een nieuw groot Mc Kikker Restaurant, waarbij Isabella de eer krijgt om als eerste geserveerd te worden...Gelukkig maakt Isabella, samen met het publiek,  de juiste keuzes zoals gezond eten en bewegen. En komt Isabella in haar kracht waardoor ze zichzelf op tijd uit de snavel van Claar Ooievaar weet te redden.


Isabella Frikadella is een interactieve, educatieve voorstelling die speciaal gemaakt is om op basisscholen, theaters en bibliotheken te spelen. Het publiek wordt nauw betrokken bij de oplossing. Deze voorstelling wordt ondersteund door het Nederlands Voedingscentrum.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Thema's:
*Gezond eten.
*Gezond leven/ sport/ bewegen/Lekker fit.
*Vriendschap/ liefde
*Keuzes maken

De bijbehorende lesbrief sturen we u op aanvraag toe.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Uiteraard houden wij rekening met de basis Coronamaatregelen van het RIVM en stemmen wij af op het protocol dat u als organisatie hanteert.

Wat anderen ervan vonden:

Isabella Frikadella. OBS Wheermolen

Namens alle kinderen van groep 1 t/m 5 wil ik jullie laten weten dat we een heel leuke voorstelling hebben gezien. Het bezoek van Isabella Frikadella aan onze school is een prachtige afsluiting van ons project "Lekker Fit" geweest. Ook voor andere scholen een absolute aanrader!

Groet, Arnold Peet directeur.

Isabella Frikadella bij Buurtcentrum De Pelikaan in Krommenie

We hebben gisteren genoten van theater Kwadraat met haar voorstelling Isabella Frikadella! 71 bezoekers hebben een heerlijke middag gehad. Ligt een beetje aan mijn achtergrond (sociale academie ooit eens) maar dit deed mijn denken aan het betere vormingstheater: een thema willen vertellen zonder in de valkuil van de dominee te vallen met humor, zelfspot en een gezellige middag. De kinderen waren erg enthousiast, evenals hun ouders. Na afloop hebben we de kinderen aan lange tafels broodjes met komkommer, sla, tomaat, wortel, kaas etc laten maken. Dat ging er grif in, maar ook het enkele zakje chips dat een kind direct na de voorstelling aan onze bar kocht. Want tja, het blijft soms toch best wel lekker, dat vette spul...

Wij, en meerdere ouders, verheugen ons nu al op de voorstelling Sint en de verdwenen pakjes op zondag 27 november. Een moeder:"wordt dat net zo spectaculair?"

Bedankt Kwadraat.

Groetjes, Kees

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Kwadraat bestaat uit Annette Albers-Gosschalk en Joelle Bolleurs. In hun voorstellingen brengen zij onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn zo voor het voetlicht dat het tot nadenken stemt. Luchtig maar met humor, interactie en met oog voor de belevingswereld en interesse van hun doelgroep. In een prachtig decor met aansprekende grote poppen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!