Meneer Beer


Meneer Beer
Poppentheater
Basisschool
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Theater
Gelderland
€ 550 tot € 550
6 tot 11 jaar

Meneer Beer

Voorstelling over omgaan met geld.

Beer is verliefd op Hilde, een prachtig berinnetje. Maar hij durft het haar niet te vertellen.Beer vindt zichzelf veel te gewoon. Niets bijzonders. Zou het helpen als hij veel geld leent bij meneer Mens, een dure zonnebril, een mobiel met internet abonnement en een auto koopt? Zichzelf meneer Beer noemt? Of als hij Hilde een mooie ketting geeft? Wie zal het zeggen?
Meneer Beer moet al dat geleende geld natuurlijk ook terug betalen. En dat wordt een probleem. Een probleem dat hij helemaal zelf moet oplossen. Een ding weet meneer Beer straks heel zeker, voor niets gaat de zon op....

Gebruikte thema's:
-Geld lenen kost geld
-Vriendschap is niet te koop
-Je bent bijzonder zoals je bent
-Verliefd zijn

Deze voorstelling is een interactieve voorstelling met grote poppen en ondersteunt de financiele educatie in het onderwijs. 

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Kwadraat bestaat uit Annette Albers-Gosschalk en Joelle Bolleurs. In hun voorstellingen brengen zij onderwerpen die voor de jeugd van belang zijn zo voor het voetlicht dat het tot nadenken stemt. Luchtig maar met humor, interactie en met oog voor de belevingswereld en interesse van hun doelgroep. In een prachtig decor met aansprekende grote poppen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen