Peerpressure


De projectdag Peer Pressure bestaat uit een voorstelling van 45 minuten en een workshop van flexibele tijdsduur. Afhankelijk van de lengte van de lesuren kan een workshop in één of twee lesuren gegeven worden. De voorstelling en workshop vullen elkaar aan en zorgen er samen voor dat het onderwerp goed besproken kan worden. Over het algemeen duurt de hele projectdag drie of vier lesuren voor een leerling. Vaak doet een heel jaar tegelijk mee met Peer Pressure waardoor 140 – 200 leerlingen over groepsdruk gaan praten.

 
Peer Pressure past heel goed in themaweken over bijv pesten, verslaving, grenzen stellen, ongewenste intimiteiten, eigen keuzes maken en sociale omgang, maar kan ook heel goed ingezet worden aan het begin van een schooljaar om een gezond klimaat met elkaar te bewerkstelligen voor het komende schooljaar. 

Voorstelling + workshop, kan op school

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theater in School (TIS) is een impresariaat voor schoolvoorstellingen voor kinderen/ leerlingen in de leeftijd van 4-18 jaar (Primair- Voortgezet- en Middelbaar Beroepsonderwijs).

Het impresariaat vertegenwoordigt professionele gezelschappen uit alle theaterdisciplines, die educatie bewust onderdeel maken van hun voorstellingen.

Van klaslokaal tot speelzaal, van aula, gymzaal tot theaterzaal. In slechts 4 stappen kan een school, een cultuurpunt (intermediair) of theater een voorstelling boeken. Veel voorstellingen hebben eigen lesmateriaal of er is verdieping mogelijk middels aanvullende workshops.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;