Grenzeloos


‘Grenzeloos’ (voorstelling + workshop) zorgt voor een indringende poëtische beleving over pesten, waarbij de acteurs/dansers zich in het zweet werken. Het publiek is live getuige van de pesterijen tussen twee personen. Onder druk van het publiek wordt de één uitgedaagd de ander te treiteren. Wat doe je als je getreiterd wordt? Kom je op voor jezelf of laat je over je heenlopen? Aan het begin van de voorstelling zal het publiek luidruchtig actief zijn. Gedurende de voorstelling gaan de toeschouwers beseffen dat zij juichen voor de pester en nemen schuldgevoelens de overhand. De voorstelling eindigt met de afscheidsbrief van Fleur Bloemen die in 2012 uit het leven is gestapt, doordat de pesterijen haar te veel werden.

Omdat de voorstelling veel emoties losmaakt is het belangrijk de leerlingen na de voorstelling te begeleiden. Er vindt een nagesprek plaats en er zijn mogelijkheden workshops bij te boeken. De workshops gaan over het maken van fysieke contact en vertrouwensoefeningen, waarmee ook in de voorstelling gewerkt wordt.

Op deze wijze heb je een totaal cultuuraanbod van voorstelling, nagesprek en workshop.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theater in School (TIS) is een impresariaat voor schoolvoorstellingen voor kinderen/ leerlingen in de leeftijd van 4-18 jaar (Primair- Voortgezet- en Middelbaar Beroepsonderwijs).

Het impresariaat vertegenwoordigt professionele gezelschappen uit alle theaterdisciplines, die educatie bewust onderdeel maken van hun voorstellingen.

Van klaslokaal tot speelzaal, van aula, gymzaal tot theaterzaal. In slechts 4 stappen kan een school, een cultuurpunt (intermediair) of theater een voorstelling boeken. Veel voorstellingen hebben eigen lesmateriaal of er is verdieping mogelijk middels aanvullende workshops.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;