Uit logeren


Drie vrienden kunnen al een tijdje niet meer met elkaar spelen omdat twee van hen zijn verhuisd. Daarom gaan ze bij elkaar logeren. Net als eerst samen spelen, samen dansen, samen lachen! Maar wat nemen ze mee? Waar gaan ze slapen? En wat als ze heimwee krijgen? Wat horen ze toch allemaal als het licht uit is? Het is leuk en spannend tegelijk…

In deze interactieve voorstelling met muziek en dans ontdekken een mime speelster, blokfluitiste en panfluitiste samen met het publiek wat het is om ergens anders dan thuis te slapen. Ze blijken dapper genoeg voor dit avontuur. Alle drie komen ze na de logeerpartij weer veilig thuis.


Sarah Jeffery: blokfluit, zang
Nadja Spooren: panfluit, zang
Silvia Bennetts: dans, mime

Willem van Baarsen: regie

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater Fluup! maakt muziektheater voor peuters. Door een mix van klassiek muziek, mime en dans, en heel veel humor, ontdekkend de spelers samen met de kinderen kwesties die aansluiten op hun dagelijkse leven. Voorstellingen zijn interactief, en no language, no problem.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;