Poppentheater Kinderboekenweek


Al sinds 1954 wordt er jaarlijks in oktober de kinderboekenweek gehouden. Elk jaar maken wij speciaal voor de kinderboekenweek een nieuwe voorstelling. Uiteraard met het desbetreffende thema als basis. Deze voorstellingen zijn zeer geschikt als ondersteuning tijdens de kinderboekenweek.

Wij spelen deze poppenkast voorstellingen dan ook veel voor basisscholen en bibliotheken. Elk jaar maken wij een voorstelling op maat voor het kinderboekenweek thema. Zodra het thema bekend is, gaan wij daar een hele leuke poppentheatervoorstelling bij maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de inhoud van de voorstelling voor dit jaar. Met onze kinderboekenweekvoorstelling bieden we een zeer toegankelijke en leuke toegang tot het thema van dat jaar.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Fantast maakt kleurrijke, levendige voorstellingen waar veel te zien en te horen valt. Wij spelen op nagenoeg elke binnenlocatie. Met ruim 30 jaar aan theater ervaring, veel enthousiasme en een feilloos gevoel voor interactie spelen wij door heel Nederland en België.

Met behulp van poppen (van manshoog tot heel klein), een acteur, soms een beetje magie, liedjes en een prachtig, groot decor wordt een wervelende voorstelling gebracht.

Een échte theater voorstelling op locatie dus!

Theater Fantast speelt ook poppenkast voorstellingen. Moderne voorstellingen diepassen in deze tijd. Vanuit een grote, kleurrijke poppenkast worden de poppenkast voorstellingen gespeeld met grote klapbekpoppen. Ook in deze voorstellingen veel muziek en uiteraard volledig versterkt en verlicht.

Ook spelen wij speciale Sinterklaas en kerstvoorstellingen.

Onze producties kunnen nagenoeg op elke binnenlocatie gespeeld worden. Denk hierbij aan een voorstelling op school, in de bibliotheek,voor een bedrijf, bij u thuis of gewoon in het theater. Wij nemen bij alle voorstellingen een compleet professioneel decor en een geluidsinstallatie mee. Ook zorgen wij, indien gewenst, voor een complete professionele lichtinstallatie (zonder extra kosten). Onze poppen zijn grote, professionele klapbekpoppen (vergelijkbaar met poppen uit Sesamstraat en de Muppetshow). In enkele theatervoorstellingen gebruiken wij bijzondere ‘animatronics’, oftewel ’robotpoppen’.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!