Piraat gestrand


Midden in een zonnige zee ligt Waterland. Het is een prachtig, onbewoond eiland. Alhoewel… onbewoond?
Vlakbij het eiland vaart onze vriendelijke piraat op zijn schip ‘De zeeschuimer’. Samen met zijn trouwe vogel Vic is hij op zoek naar avontuur. Maar dan..

Onze piraat is gestrand op Waterland. De boot is kapot, dus zwemmen naar het vaste land is de enige manier. Maar onze piraat is bang voor water. Tot zijn grote plezier ontdekt hij een schatkist met daarin een kroon. Hij lijkt wel van een koning te zijn. Zou er dan een koning zonder kroon op dit onbewoonde eiland rondwandelen? En wie helpt de piraat met zijn zwemles? Misschien het publiek wel. Als dank geeft de piraat vervolgens ‘piraten-les’ aan de hele zaal. Zal iedereen slagen en als volleerd piraat de zaal verlaten?

Een piraat met watervrees, een eigenwijze koning zonder kroon, een zeemeermin als zwemjuf en… een hele grote schat! En wist je dat onze piraat heel goed kan goochelen?


Piraat gestrand is een voorstelling voor echte zeeschuimers! Deze voorstelling zit, net zoals alle voorstellingen van Theater Fantast, vol met aanstekelijke liedjes. Ook zitten er enkele goochel-acts in de voorstelling, uiteraard in ‘Piraten stijl’. Naast een echt piratenschip vinden we een kasteel en een levensgrote palmboom in het decor. Onze piraat zal de hulp van de kinderen in de zaal regelmatig nodig hebben!

Kindertheater voorstelling van een uur, vol met zeeschuimers, muziek, interactie en grappige poppen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Fantast maakt kleurrijke, levendige voorstellingen waar veel te zien en te horen valt. Wij spelen op nagenoeg elke binnenlocatie. Met ruim 30 jaar aan theater ervaring, veel enthousiasme en een feilloos gevoel voor interactie spelen wij door heel Nederland en België.

Met behulp van poppen (van manshoog tot heel klein), een acteur, soms een beetje magie, liedjes en een prachtig, groot decor wordt een wervelende voorstelling gebracht.

Een échte theater voorstelling op locatie dus!

Theater Fantast speelt ook poppenkast voorstellingen. Moderne voorstellingen diepassen in deze tijd. Vanuit een grote, kleurrijke poppenkast worden de poppenkast voorstellingen gespeeld met grote klapbekpoppen. Ook in deze voorstellingen veel muziek en uiteraard volledig versterkt en verlicht.

Ook spelen wij speciale Sinterklaas en kerstvoorstellingen.

Onze producties kunnen nagenoeg op elke binnenlocatie gespeeld worden. Denk hierbij aan een voorstelling op school, in de bibliotheek,voor een bedrijf, bij u thuis of gewoon in het theater. Wij nemen bij alle voorstellingen een compleet professioneel decor en een geluidsinstallatie mee. Ook zorgen wij, indien gewenst, voor een complete professionele lichtinstallatie (zonder extra kosten). Onze poppen zijn grote, professionele klapbekpoppen (vergelijkbaar met poppen uit Sesamstraat en de Muppetshow). In enkele theatervoorstellingen gebruiken wij bijzondere ‘animatronics’, oftewel ’robotpoppen’.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!