Theater Fantast

Theater Fantast maakt kleurrijke, levendige voorstellingen waar veel te zien en te horen valt. Wij spelen op nagenoeg elke binnenlocatie. Met ruim 30 jaar aan theater ervaring, veel enthousiasme en een feilloos gevoel voor interactie spelen wij door heel Nederland en België.

Met behulp van poppen (van manshoog tot heel klein), een acteur, soms een beetje magie, liedjes en een prachtig, groot decor wordt een wervelende voorstelling gebracht.

Een échte theater voorstelling op locatie dus!

Theater Fantast speelt ook poppenkast voorstellingen. Moderne voorstellingen diepassen in deze tijd. Vanuit een grote, kleurrijke poppenkast worden de poppenkast voorstellingen gespeeld met grote klapbekpoppen. Ook in deze voorstellingen veel muziek en uiteraard volledig versterkt en verlicht.

Ook spelen wij speciale Sinterklaas en kerstvoorstellingen.

Onze producties kunnen nagenoeg op elke binnenlocatie gespeeld worden. Denk hierbij aan een voorstelling op school, in de bibliotheek,voor een bedrijf, bij u thuis of gewoon in het theater. Wij nemen bij alle voorstellingen een compleet professioneel decor en een geluidsinstallatie mee. Ook zorgen wij, indien gewenst, voor een complete professionele lichtinstallatie (zonder extra kosten). Onze poppen zijn grote, professionele klapbekpoppen (vergelijkbaar met poppen uit Sesamstraat en de Muppetshow). In enkele theatervoorstellingen gebruiken wij bijzondere ‘animatronics’, oftewel ’robotpoppen’.

3 voorstellingen gevonden van Theater Fantast

Kindervoorstelling - Spaghetti van Menetti

Spaghetti van Menetti

Theater Fantast
2 tot 10 jaar
onbekend
Kindervoorstelling
Kindervoorstelling - Piraat gestrand

Piraat gestrand

Theater Fantast
2 tot 10 jaar
onbekend
Kindervoorstelling
Kinderboekenweek 2019 - Poppentheater Kinderboekenweek

Poppentheater Kinderboekenweek

Theater Fantast
onbekend
onbekend
Kinderboekenweek 2021
;