Pas op Kuikens!


Een vertelling met schilderijen, zang en gitaarmuziek

De gevaarlijke reiger valt eendenkuikentjes aan. Koningin Caroline redt een kuikentje. Alle aandacht en het lekkere eten zijn voor het zielige eendje. Caroline's kuikens zijn jaloers. Als Caroline weg is sluipt de reiger dichterbij. Een spannend verhaal met een fijne afloop.

Eenvoudige opstelling met een vertelkast en enkele decor stukken. Achter het decor wordt een spel met stokpopjes gespeeld.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater EGNIE is opgericht maart 2014. Zangeres Carla Maljers en gitarist Roy van der Lee brengen samen met Marieke de Koning twee voorstellingen met zang en muziek bij de schilderijen van Marieke. Zij spelen twee verhalen over Koningin Caroline en haar 3 hofkuikens.

"Pas op kuikens" is een voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar

Koningin Caroline vindt een gewond kuikentje en wil daar graag voor zorgen. Dat is dom, vindt Ton Tuinman. U heeft het veel te druk. en een wild eendje kan veel beter door de moedereend verzorgd worden. Als het etenstijd is komt er zomaar een reiger op bezoek. Kunnen de kuikens gered worden?

"Ik wil geen koningin meer zijn!" is een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar naar het gelijknamige prentenboek.

Als koningin Caroline over een erwtje struikelt wil zij niets meer doen. Krijgen haar kuikens koningin Caroline weer aan het werk?

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;