Pas op Kuikens!


Een vertelling met schilderijen, zang en gitaarmuziek

De gevaarlijke reiger valt eendenkuikentjes aan. Koningin Caroline redt een kuikentje. Alle aandacht en het lekkere eten zijn voor het zielige eendje. Caroline's kuikens zijn jaloers. Als Caroline weg is sluipt de reiger dichterbij. Een spannend verhaal met een fijne afloop.

Eenvoudige opstelling met een vertelkast en enkele decor stukken. Achter het decor wordt een spel met stokpopjes gespeeld.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater EGNIE is opgericht maart 2014. Zangeres Carla Maljers en gitarist Roy van der Lee brengen samen met Marieke de Koning twee voorstellingen met zang en muziek bij de schilderijen van Marieke. Zij spelen twee verhalen over Koningin Caroline en haar 3 hofkuikens.

De scepter is een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar

Koningin Caroline krijgt een scepter en is daar erg trots op. Ze wil het sieraad aan iedereen laten zien. Wat kun je er eigenlijk mee vragen haar dienaren. en is één scepter wel genoeg? Koningin Ekster heeft er wel 100.

De scepter is een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar over jalouzie en echte vriendschap.

 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;