Theater de Speeldoos Baarn

Theater & Meer
Theater de Speeldoos is het theater en cultureel kloppend hart van Baarn; centraal gelegen in ons land. Naast onze theatervoorstellingen biedt ons theater nog veel meer.

Warme, gastvrije sfeer
Ons theater staat bekend om zijn warme 'rode pluche' theatersfeer en zijn sfeervolle theatercafé. Het verzorgen van een totaal avondje uit in een warme, gezellige omgeving staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons aanbod in het kort
Naast ons gevarieerde theateraanbod vertonen we wekelijks populaire bioscoopfilms. Ook vertonen wij - sinds april 2014 - als enige schouwburg in Nederland de top opera’s van The Metropolitan Opera in New York via een rechtstreekse satellietverbinding op ons filmdoek. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York. Onze ‘rode pluche’ theaterzaal en de uitstraling van het theatercafé sluiten perfect aan bij de kwaliteit van The Met Opera. Met een speciaal opera-arrangement wordt het voor ons publiek een bijzonder avondje uit.

Iets extra’s
Theater de Speeldoos biedt graag iets extra’s bij haar voorstellingen, bv. een theater- of filmdiner. Ook verzorgen wij een paar maal per jaar theaterreizen. Daarnaast hebben wij geregeld familievoorstellingen (vanaf 2+) en draaien wij leuke jeugdfilms. Ons theater biedt bovendien een podium aan de vele culturele verenigingen uit Baarn en omgeving, zoals toneelgezelschappen, dansscholen en amateurschilders. We zijn een podium in ons dorp waar men elkaar kan ontmoeten in een inspirerende omgeving rond diverse activiteiten. Ook de zakelijke markt bieden wij een bijzondere, theatrale omgeving, centraal gelegen in het land met gratis parkeergelegenheid.

0 voorstellingen gevonden van Theater de Speeldoos Baarn