Pasen, het feest van hoop!


Vier de speciale christelijke feestdagen van het jaar met de bijzondere voorstellingen van Theater de Regenboog! De op thema gebaseerde christelijke voorstellingen zijn perfect voor zowel kinderen als volwassenen, en brengen de prachtige boodschap van het Kerstfeest, Paasfeest en Pinksterfeest tot leven.

Ontdek waarom Jezus werd geboren, waarom Hij moest sterven en weer opstond, en wat de rol van de Heilige Geest hierin is. De voorstellingen zijn niet alleen informatief maar ook interactief, waardoor ze ideaal zijn voor het hele gezin of specifiek gericht op kinderen. Ze vormen ook een waardevolle toevoeging voor zowel de onder- als bovenbouw van basisscholen.

De kosten voor een onvergetelijke ervaring bedragen slechts 415 euro, exclusief reiskosten vanaf Katwijk aan Zee. Profiteer van speciale prijzen bij het boeken van meerdere voorstellingen op één dag!

Belangrijk: Onze voorstellingen worden volledig coronaproof gehouden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van deze bijzondere gelegenheid. Maak van deze feestdagen een onvergetelijke ervaring met Theater de Regenboog!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Emilia Verdoes is een ervaren professional in het kinder- en tienerwerk en heeft 7 jaar geleden Theater de Regenboog opgericht. Als een toegewijde christelijke artiest verzorgt zij inspirerende en boeiende voorstellingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Bij Theater de Regenboog draait elke voorstelling om een specifiek thema dat op een interactieve manier wordt behandeld. Emilia maakt gebruik van spannende trucs, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer om het publiek te betrekken en te vermaken. Bovendien biedt zij de mogelijkheid om een eigen thema aan te leveren, zodat de voorstelling op maat kan worden gemaakt.

Speciaal voor scholen worden de voorstellingen aangepast aan de betreffende doelgroep. Bij meerdere voorstellingen op één dag ontvangen scholen zelfs een reductie in prijs. Op deze manier kunnen zowel leerlingen als docenten genieten van een op maat gemaakte en betaalbare ervaring.

Theater de Regenboog biedt een unieke en interactieve manier om de belangrijke boodschap van geloof over te brengen. Emilia's vaardigheden stellen haar in staat om christelijke waarden en principes op een leuke en aansprekende manier te presenteren. Deze voorstellingen inspireren en motiveren zowel jonge als oude mensen in hun geloof.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;