Pasen, het feest van hoop!


Voor de speciale christelijke feestdagen van het jaar heeft Theater de Regenboog mooie, op thema, gemaakte christelijke voorstellingen voor kinderen en/of volwassenen. Het zijn speciale, interactieve christelijke voorstellingen rondom het Kerstfeest, Paasfeest en het Pinksterfeest die de geweldige boodschap laten zien waarom Jezus is geboren, waarom Hij moest sterven maar ook weer opstond en wat de Heilige Geest ermee te maken heeft. Voor het hele gezin of alleen voor kinderen. Ook heel geschikt voor de onder- en/of bovenbouw van basisscholen.

De kosten zijn 415 euro excl reiskosten vanaf Katwijk aan Zee. Bij meerdere voorstellingen op 1 dag wordt er een speciale prijs aangeboden.

* elke voorstelling wordt coronaproof gehouden*

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Emilia Verdoes is een ervaren professional in het kinder- en tienerwerk en heeft 7 jaar geleden Theater de Regenboog opgericht. Als een toegewijde christelijke artiest verzorgt zij inspirerende en boeiende voorstellingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Bij Theater de Regenboog draait elke voorstelling om een specifiek thema dat op een interactieve manier wordt behandeld. Emilia maakt gebruik van spannende trucs, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer om het publiek te betrekken en te vermaken. Bovendien biedt zij de mogelijkheid om een eigen thema aan te leveren, zodat de voorstelling op maat kan worden gemaakt.

Speciaal voor scholen worden de voorstellingen aangepast aan de betreffende doelgroep. Bij meerdere voorstellingen op één dag ontvangen scholen zelfs een reductie in prijs. Op deze manier kunnen zowel leerlingen als docenten genieten van een op maat gemaakte en betaalbare ervaring.

Theater de Regenboog biedt een unieke en interactieve manier om de belangrijke boodschap van geloof over te brengen. Emilia's vaardigheden stellen haar in staat om christelijke waarden en principes op een leuke en aansprekende manier te presenteren. Deze voorstellingen inspireren en motiveren zowel jonge als oude mensen in hun geloof.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;