Kerst, de mooiste tijd van het jaar!


Natuurlijk is het gezellig om een boom in huis te hebben en gezellig met elkaar te eten maar Kerstfeest betekent zoveel meer dan dat! Het is het feest van de geboorte van Jezus, Gods zoon. Theater de Regenboog komt bij u op uw locatie en vertelt met mooie voorbeelden, goocheltrucs en spelletjes de ware boodschap van Kerst. En wat het voor je leven nu betekent. Met een interactief, wervelend programma voor jong en oud!

Mocht u zelf een thema willen aandragen dan is het ook geen probleem om speciaal daarover een voorstelling te maken. Neem dan vooral contact op.

Een voorstelling duurt ongeveer drie kwartier en de kosten zijn 415,00 euro excl. reiskosten vanaf Katwijk aan Zee

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

* Elke voorstelling van Theater de Regenboog is coronaproof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theater de Regenboog is 6 jaar geleden opgericht door Emilia Verdoes en verzorgt christelijke voorstellingen op locatie in heel Nederland. De jarenlange ervaring in het kinder- en tienerwerk in combinatie met de ervaring van het spreken voor grote groepen maakt dat Emilia snel in kan springen op de reacties vanuit het publiek. Bij elke voorstelling wordt een thema uitgelegd door middel van spannende trucjes, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer. Een eigen thema aanleveren mag natuurlijk ook, dan wordt de voorstelling op maat gemaakt. Voor scholen wordt er bij meerdere voorstellingen op 1 dag de voorstellingen voor de betreffende doelgroep op maat gemaakt, en is er een reductie voor de prijs.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;