Kerst, de mooiste tijd van het jaar!


Natuurlijk is het gezellig om een boom in huis te hebben en gezellig met elkaar te eten maar Kerstfeest betekent zoveel meer dan dat! Het is het feest van de geboorte van Jezus, Gods zoon. Theater de Regenboog komt bij u op uw locatie en vertelt met mooie voorbeelden, goocheltrucs en spelletjes de ware boodschap van Kerst. En wat het voor je leven nu betekent. Met een interactief, wervelend programma voor jong en oud!

Mocht u zelf een thema willen aandragen dan is het ook geen probleem om speciaal daarover een voorstelling te maken. Neem dan vooral contact op.

Een voorstelling duurt ongeveer drie kwartier en de kosten zijn 415,00 euro excl. reiskosten vanaf Katwijk aan Zee

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

* Elke voorstelling van Theater de Regenboog is coronaproof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Emilia Verdoes is een ervaren professional in het kinder- en tienerwerk en heeft 7 jaar geleden Theater de Regenboog opgericht. Als een toegewijde christelijke artiest verzorgt zij inspirerende en boeiende voorstellingen op verschillende locaties door heel Nederland.

Bij Theater de Regenboog draait elke voorstelling om een specifiek thema dat op een interactieve manier wordt behandeld. Emilia maakt gebruik van spannende trucs, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer om het publiek te betrekken en te vermaken. Bovendien biedt zij de mogelijkheid om een eigen thema aan te leveren, zodat de voorstelling op maat kan worden gemaakt.

Speciaal voor scholen worden de voorstellingen aangepast aan de betreffende doelgroep. Bij meerdere voorstellingen op één dag ontvangen scholen zelfs een reductie in prijs. Op deze manier kunnen zowel leerlingen als docenten genieten van een op maat gemaakte en betaalbare ervaring.

Theater de Regenboog biedt een unieke en interactieve manier om de belangrijke boodschap van geloof over te brengen. Emilia's vaardigheden stellen haar in staat om christelijke waarden en principes op een leuke en aansprekende manier te presenteren. Deze voorstellingen inspireren en motiveren zowel jonge als oude mensen in hun geloof.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;