Pasen, een prachtige boodschap voor iedereen!


Theater de Regenboog heeft een speciale, interactieve, christelijke voorstelling omtrent het Paasfeest. Met veel voorbeelden, trucjes en natuurlijk jongens tegen de meiden spellen wordt de boodschap van de opstanding van Jezus mooi en duidelijk uitgelegd.

Juist Pasen is een bijzonder feest welke mooi gevierd kan worden door een interactieve voorstelling te geven. De voorstelling is heel goed geschikt voor kerken en scholen, er wordt rekening gehouden met elke leeftijd en de duur is ongeveer 45 minuten.

De prachtige boodschap dat Jezus leeft mag iedereen horen! Neem voor meer informatie snel contact op!

*Elke voorstelling van Theater de Regenboog is coronaproof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theater de Regenboog is 5 jaar geleden opgericht door Emilia Verdoes en verzorgt christelijke voorstellingen op locatie in heel Nederland. De jarenlange ervaring in het kinder- en tienerwerk in combinatie met de ervaring van het spreken voor grote groepen maakt dat Emilia snel in kan springen op de reacties vanuit het publiek. Bij elke voorstelling wordt een thema uitgelegd door middel van spannende trucjes, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer. Een eigen thema aanleveren mag natuurlijk ook, dan wordt de voorstelling op maat gemaakt.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;