Kerst, de mooiste tijd van het jaar!


Wat een gezellig tijd is de decembermaand! Knus met elkaar, misschien wel sneeuw, boompje erbij, lichtjes aan. Soms vergeten we weleens het waarom van Kerst. Het feest dat we vieren omdat de Here Jezus is geboren. In mijn speciale Kerstvoorstelling leg ik uit waarom Jezus geboren moest worden en wat het te maken heeft met jouw leven. Natuurlijk interactief maar toch ook coronaproof. Perfect als je als school iets extra wilt doen maar ook zeer geschikt voor kerken.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater de Regenboog is 5 jaar geleden opgericht door Emilia Verdoes en verzorgt christelijke voorstellingen op locatie in heel Nederland. De jarenlange ervaring in het kinder- en tienerwerk in combinatie met de ervaring van het spreken voor grote groepen maakt dat Emilia snel in kan springen op de reacties vanuit het publiek. Bij elke voorstelling wordt een thema uitgelegd door middel van spannende trucjes, voorbeelden, verhalen, spelletjes en nog veel meer. Een eigen thema aanleveren mag natuurlijk ook, dan wordt de voorstelling op maat gemaakt.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;