Een thuis voor alle dieren - Kinderboekenweek 2023


Theater Compagnie Alice maakt dit jaar speciaal voor de Kinderboekenweek 2023 de voorstelling Een thuis voor alle dieren.

Deze voorstelling gaat over dieren in het Sterrenbos die allemaal heel verschillend zijn. Ze wonen op verschillende plekken in het bos en ze leiden er allemaal hun eigen leven. Dat is nooit een probleem, totdat er in het Sterrenbos een nieuw dier komt wonen; Rita Reiger.

Zij vindt het in het bos maar een rommeltje. Al snel benoemt ze zichzelf tot burgemeester. Ze wil alles beter organiseren. Alle dieren moeten voortaan op dezelfde tijd opstaan en naar bed. En ze moeten allemaal een voordeur hebben met een adres en een brievenbus. En ze moeten s nachts binnen blijven...

De dieren raken helemaal van slag.

Wat moeten ze doen om haar ervan te overtuigen dat het ook allemaal anders kan?

Leeftijd: 4 tot 12 jaar

duur: 45 minuten

Spel: Alice Ruijters en Angela de Rie

Muziek: Marc Spee

Eindregie en vormgeving adviezen: Luc Willekens

Prijzen voorstellingen* 

Prijzen seizoen 2023-2024 (m.i.v. 1 augustus 2023)

publiek tot 60 personen: 600 euro

tot 100 personen: 750 euro

Twee voorstellingen op een dag: 900 euro

Prijzen Kinderboekenweekperiode oktober 2023:

Publiek tot 100 personen: 750 euro

Twee voorstellingen op een dag: 900 euro

​*Alle bovengenoemde prijzen zijn excl. reiskosten (0.25 cent per kilometer vanaf Amsterdam)

 

 

 

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Over Theater Compagnie Alice
Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met grote poppen en muziek over natuur en milieu.

In Redders van het regenwoud moeten twee kinderen het opnemen tegen een projectontwikkelaar die alle bomen wil omzagen, in Rikkie en Bruno en de plastic zee gaan de twee hoofdpersonages op zoek naar het plasticmonster in de zee en in Schaap in het bos ontmoet een schaap allerlei dieren die in het bos wonen.

Karakteristiek voor onze voorstellingen zijn de grote bijzondere zelfgemaakte poppen waarmee de spelers door de ruimte bewegen in combinatie met live muziek en percussie.

De theatrale poppen, de uitbundige speelstijl en de positieve afsluiting, waarbij de kinderen vaak even mogen meedansen, maken iedere voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;