Rikkie en Bruno en het Kadootjesmonster - met echte Sinterklaas na afloop


In deze voorstelling beleven het schaap Rikkie en de hond Bruno samen een nieuw avontuur.

Op verzoek en indien nog beschikbaar kunnen wij ook onze eigen Sinterklaas meenemen, tegen een meerprijs van 250 euro plus reiskosten. In dat geval kunnen onze poppen Rikkie het Schaap en Bruno de hond de hulppieten zijn.

Sinterklaas roept de hulp in van Rikkie en Bruno, want er is een groot probleem:

Een gevaarlijk kadootjesmonster heeft alle kadootjes gestolen en niemand weet waar hij gebleven is. 

Rikkie en Bruno gaan op zoek naar het hebberige monster, maar als ze hem eenmaal hebben gevonden, blijkt het eigenlijk maar een ongelukkig monster te zijn, dat met alle kadootjes eenzaam en alleen in een hoekje van zijn grot zit.
Wat hij eigenlijk het liefste wil, zat niet in een van de pakjes....
Maar wat wil hij dan?
Samen met Sinterklaas weten Rikkie en Bruno hem ervan te overtuigen, dat hij juist zijn kadootjes moet weggeven, in plaats van ze allemaal voor zichzelf te houden. 

En dan gebeurt er iets moois.... 

De grote bijzondere poppen van Theater Compagnie Alice zorgen voor een sprookjesachtige sfeer.

Terugkerende ingredienten zoals beweging en slapstick, snelle achtervolgingen op muziek, inter-actie met het publiek, veel humor en een positief einde maken deze voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Duur van de voorstelling: 45 minuten.

Leeftijd: vanaf 4 jaar, voor iedereen die in Sinterklaas gelooft.

Maximaal aantal kinderen per voorstelling: ongeveer 100

Spel: Alice Ruijters en Angela de Rie

Live muziek: Marc Spee

Prijzen:

tot 50 personen: 600 euro

tot 70 personen: 650 euro

tot ongeveer 100 personen: 700 euro

2 voorstellingen op een dag: 850 euro

Excl. reiskosten 0,25 per km vanaf Amsterdam vice versa.

Op verzoek en indien nog beschikbaar kunnen wij ook onze eigen Sinterklaas meenemen, tegen een meerprijs van 250 euro plus reiskosten. In dat geval kunnen onze poppen Rikkie en Bruno de hulppieten zijn.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Over Theater Compagnie Alice
Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met grote poppen waaarin de kwetsbaarheid van de natuur en het milieu een grote rol spelen.

In Redders van het regenwoud moeten twee kinderen het opnemen tegen een projectontwikkelaar die alle bomen wil omkappen, in Rikkie en Bruno en de plasticzee gaan de twee hoofdpersonages op zoek naar het plasticmonster en in Schaap in het bos ontmoet een schaap allerlei dieren die in het bos wonen.

Karakteristiek voor onze voorstellingen zijn de bijzondere zelfgemaakte poppen waarmee de spelers door de ruimte bewegen in combinatie met de live muziek en percussie van Marc Spee

De grote theatrale poppen, de uitbundige speelstijl, de spannende verhalen en de positieve afsluiting, waarbij de kinderen vaak even mogen meedansen, maken elke voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;