Rikkie en Bruno en de plasticzee - extra Coronaproof: Tentvoorstellingen


Rikkie en Bruno zijn de beste vrienden. Elk seizoen beleven ze een nieuw avontuur.

In deze vrolijke voorstelling gaan Rikkie en Bruno de strijd aan met het grote Plasticmonster in de zee.                     

Rikkie en Bruno gaan een dagje naar het strand. Daar ontmoeten ze de zeemeermin Mara. Samen met haar mogen ze het mooie onderwaterrijk Atlantis bezoeken. Rikkie en Bruno vinden het daar fantastisch, maar helaas wil een Plastic monster de zee veranderen in een grote plasticbrei. Als dat lukt zal Atlantis verdwijnen. Rikkie en Bruno willen helpen om het plasticmonster te verslaan, maar dan moeten ze eerst op zoek naar De Oude Schelp. Op de rug van een Albatros vliegen ze naar de plek waar de schelp verborgen ligt. Maar er is een probleem: De schelp gaat niet open...

Een sprookjesachtige voorstelling met kleine en grote poppen. Mooie onderwatertaferelen met muziek worden afgewisseld met de spannende en vaak komische belevenissen van Rikkie en Bruno.

Op een luchtige manier komt de vervuiling van de zee door plastic aan bod, binnen de belevingswereld van jonge kinderen.       

Spel: Alice Ruijters en Angela de Rie

Duur: 50 minuten

Wat is er anders in Coronatijd?

-Wij spelen ook voor kleine groepen.

-Bij meerddere voorstellingen per dag, informeer naar de kortingsmogelijkheden.

-De voorstelling kan binnen of buiten gespeeld worden.

-Tentvoorstelling: Bij een buitenvoorstelling verwelkomen wij de kinderen in of rond onze vrolijke theatertent. Wij kunnen de voorstelling spelen in de gesloten tent, of we kunnen de zijwanden van de tent weglaten, zodat de kinderen alleen onder het afdak zitten. Binnen in de tent passen maximaal 40 kinderen. Bij een tent zonder zijwanden kunnen er bij mooi weer ook kinderen buiten de tent zitten.

-Wanneer een voorstelling niet door kan gaan, mag die gratis worden verplaatst naar een andere datum.

 

 

 

 

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en grote en kleine poppen.
 
De voorstellingen hebben een eigen stijl door de combinatie van bijzondere zelfgemaakte poppen, een expressieve manier van spelen met veel beweging en inter-actie met het publiek.
Theater Alice maakt al haar poppen en decors van bijzondere, vaak glanzende  stoffen in heldere kleuren. Daardoor ontstaat er een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
In de voorstellingen is vooral veel te zien en te beleven en de gesproken teksten worden kort en bondig gehouden.
De prachtige theatrale poppen, de spannende verhalen en de komische scenes maken elke voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;