Winter: Rikkie en Bruno redden de Noordpool


Rikkie en Bruno moeten naar de Noordpool reizen, want daar gaat van alles mis.

Het toverstokje van de sneeuwkoningin is gestolen. Nu kan ze geen sneeuw en ijs meer maken en wordt het veel te warm! Er is een klein ijsbeertje weggedreven op een ijsschots en de sneeuwwolf is helemaal de kluts kwijt. Rikkie en Bruno proberen iedereen te helpen. Zal het ze lukken?

Dit is een winters avontuur van de twee hartsvrienden Rikkie en Bruno, een schaap en een hond.

In de voorstelling spelen grote en kleine poppen een rol. Op een luchtige en sprookjesachtige manier komt het klimaat aan bod.

spelers: Alice Ruijters en Angela de Rie

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en poppen voor kinderen en volwassenen.
Na het volgen van een Commedia dell Arte opleiding speelde Alice Ruijters jarenlang met haar gezelschap Kindertheater Basta voorstellingen voor kinderen.
De laatste jaren hebben poppen een grotere rol in de voorstellingen gekregen. Zo is een eigen stijl ontstaan waarbij spelers en grote en kleine poppen elkaar afwisselen.
Alice maakt haar poppen en decors van bijzondere stoffen en creëert daarmee een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
De voorstellingen zijn visueel en fysiek.
Dansante beweging, humor, spannende achtervolgingen en ontroerende momenten zijn vaste ingrediënten van elke voorstelling.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!