Rikkie en Bruno gaan naar school- Creatieve theater invaldag


Creatieve theater invaldagen voor de onderbouw en middenbouw

Als gediplomeerd leerkracht (PABO) met theaterervaring en ervaren pedagoge, starten we het initiatief Rikkie en Bruno gaan naar school.

Hoe werkt het?

We komen met onze grote handpoppen en materialen naar school en nemen de klas waar inval nodig is over. Na kennismaking met de kinderen spelen we een korte voorstelling met de poppen Rikkie en Bruno en hun vrienden. Daarna staat de rest van de dag in het teken van theater-en poppenspel. De kinderen spelen met ons toneel en maken zelf eenvoudige handpoppen.

We starten dit najaar met Kerst met Rikkie en Bruno en maken voor elk seizoen een nieuwe voorstelling. 

Kosten voor regio Amsterdam: 350 euro per invaldag. (2 docenten)

Meer weten? Kijk ook op de site www.rikkieenbruno.nl

We hopen jullie te zien op school!

Angela de Rie en Alice Ruijters

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en poppen voor kinderen en volwassenen.
Na het volgen van een Commedia dell Arte opleiding speelde Alice Ruijters jarenlang met haar gezelschap Kindertheater Basta voorstellingen voor kinderen.
De laatste jaren hebben poppen een grotere rol in de voorstellingen gekregen. Zo is een eigen stijl ontstaan waarbij spelers en grote en kleine poppen elkaar afwisselen.
Alice maakt haar poppen en decors van bijzondere stoffen en creëert daarmee een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
De voorstellingen zijn visueel en fysiek.
Dansante beweging, humor, spannende achtervolgingen en ontroerende momenten zijn vaste ingrediënten van elke voorstelling.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!