Kerst met Rikkie en Bruno


In deze kerstvoorstelling reizen Rikkie en Bruno in een vliegende slee naar het paleis van de kerstman op de Noordpool om hulpkerstman te worden.

Maar er gaat van alles mis op de Noordpool. Er is een jong ijsbeertje zoek geraakt en het toverstokje van de Sneeuwkoningin is gestolen door een gevaarlijke reus. Nu kan ze geen sneeuw en ijs meer maken en wordt het veel te warm!

Rikkie en Bruno proberen iedereen te helpen. Maar kunnen ze nu nog wel op tijd bij de Kerstman komen?

Een vrolijke kerstvoorstelling waarin op een luchtige en sprookjesachtige manier de klimaatverandering aan bod komt binnen de belevingswereld van jonge kinderen.

 Spelers: Alice Ruijters en Angela de Rie.

In overleg dansen de kinderen samen met Angela en Alice de dierendans, waarbij alle figuren uit de voorstelling nog eens worden uitgebeeld.

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en poppen voor kinderen en volwassenen.
Na het volgen van een Commedia dell Arte opleiding speelde Alice Ruijters jarenlang met haar gezelschap Kindertheater Basta voorstellingen voor kinderen.
De laatste jaren hebben poppen een grotere rol in de voorstellingen gekregen. Zo is een eigen stijl ontstaan waarbij spelers en grote en kleine poppen elkaar afwisselen.
Alice maakt haar poppen en decors van bijzondere stoffen en creëert daarmee een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
De voorstellingen zijn visueel en fysiek.
Dansante beweging, humor, spannende achtervolgingen en ontroerende momenten zijn vaste ingrediënten van elke voorstelling.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!