Lente: Schaap - extra Coronaproof: Tentvoorstellingen


De voorstelling Schaap door Theater Compagnie Alice

Prachtige theatrale poppen, een spannend verhaal en veel te beleven.

Schaap is het lenteavontuur van de twee hartsvrienden Rikkie en Bruno, een schaap en een hond.

Het is lente! Op de boerderij worden lammetjes geboren, maar kleine Rikkie is anders dan zijn broertjes en zusjes, omdat er in zijn vacht allemaal gekleurde vlekken zitten. Daarom lachen zijn broertjes en zusjes hem uit en mag hij nooit meespelen. Gelukkig weet Bruno, de boerderijhond, hem meestal te troosten. Maar op een dag is Rikkie het zat en rent hij het bos in. Natuurlijk gaat Bruno hem zoeken, want hij weet heel goed dat het in het grote donkere bos gevaarlijk is! Ondertussen zwerft Rikkie alleen door het bos en beleeft hij allerlei avonturen. Hij wordt achtervolgd door een hongerige wolf, maar met hulp van de kinderen uit het publiek weet hij te ontsnappen. Hij valt in het water, maar gelukkig wordt hij net op tijd gered door een kikker en hij ontmoet een vriendelijke rups, die opeens vleugels krijgt...

Maar hoe moet hij nu zijn trouwe vriend Bruno weer terugvinden? Misschien kan de vlinder hem helpen?

De voorstelling gaat over dieren in de lente, zelfvertrouwen en vriendschap.

De prachtige zelfgemaakte poppen, komische scenes, wilde achtervolgingen en het hoopvolle einde maken deze voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Spel: Alice Ruijters en Helena Perez 

Duur: 50 minuten

Leeftijd: 3 - 8 jaar

Speelplek: In heel Nederland, binnen en buiten.

Wat is er anders in Coronatijd?

-Wij spelen ook voor kleine groepen.

-Bij meerdere voorstellingen per dag, informeer naar de kortingen.

-De voorstelling kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.

-Tentvoorstelling: Bij een buitenvoorstelling verwelkomen wij de kinderen in of rond onze vrolijke theatertent. Wij kunnen de voorstelling spelen in een gesloten tent, of we kunnen de zijwanden weg laten, zodat de kinderen alleen onder het afdak zitten. Binnen in de tent passen maximaal 40 kinderen. Bij een tent zonder zijwanden kunnen er bij mooi weer ook kinderen buiten de tent zitten.

-Wanneer een voorstelling niet door kan gaan, mag die gratis worden verplaatst naar een andere datum.

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en grote en kleine poppen.
 
De voorstellingen hebben een eigen stijl door de combinatie van bijzondere zelfgemaakte poppen, een expressieve manier van spelen met veel beweging en inter-actie met het publiek.
Theater Alice maakt al haar poppen en decors van bijzondere, vaak glanzende  stoffen in heldere kleuren. Daardoor ontstaat er een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
In de voorstellingen is vooral veel te zien en te beleven en de gesproken teksten worden kort en bondig gehouden.
De prachtige theatrale poppen, de spannende verhalen en de komische scenes maken elke voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;