Aap


Kindervoorstelling Aap

Aap heeft honger. Hij heeft trek in bananen! Daarom moet hij op zoek naar Bananeneiland. Zijn twee papagaaienvriendjes, Akkie en Jakkie willen hem wel de weg wijzen. Op zijn avontuurlijke reis dwars door het oerwoud ontmoet hij allerlei wonderlijke dieren; Een verdrietige krokodil die niet kan lachen, een akelige gier die hem wil laten betalen, en een hongerige spin die hem op wil eten.

Samen met zijn vriendjes lukt het hem door het oerwoud heen te komen. Maar dan komt hij aan bij de zee. Aan de overkant ziet hij  Bananeneiland al liggen. Daar wil hij naartoe, maar er is een probleem...hij kan niet zwemmen!

Wie kan hem helpen? 

Aap is een vrolijke en fysieke en kleurrijke theatervoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

De voorstelling wordt gespeeld door twee actrices en een klein aantal poppen. Aan het einde van de voorstelling mogen de kinderen meedansen met de Apendans.

Spel: Alice Ruijters en Jeannette Huizinga

Eindregie: Fons Boer

 

 

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en poppen voor kinderen en volwassenen.
Na het volgen van een Commedia dell Arte opleiding speelde Alice Ruijters jarenlang met haar gezelschap Kindertheater Basta voorstellingen voor kinderen.
De laatste jaren hebben poppen een grotere rol in de voorstellingen gekregen. Zo is een eigen stijl ontstaan waarbij spelers en grote en kleine poppen elkaar afwisselen.
Alice maakt haar poppen en decors van bijzondere stoffen en creëert daarmee een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
De voorstellingen zijn visueel en fysiek.
Dansante beweging, humor, spannende achtervolgingen en ontroerende momenten zijn vaste ingrediënten van elke voorstelling.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!