Aap


Kindervoorstelling Aap

Aap heeft honger. Hij heeft trek in bananen! Daarom moet hij op zoek naar Bananeneiland. Zijn twee papagaaienvriendjes, Akkie en Jakkie, willen hem wel de weg wijzen. Op zijn avontuurlijke reis dwars door het oerwoud ontmoet hij allerlei wonderlijke dieren; Een verdrietige krokodil die niet kan lachen, een akelige gier die hem wil laten betalen, en een hongerige spin die hem op wil eten.

Samen met zijn vriendjes lukt het hem door het oerwoud heen te komen. Maar dan komt hij aan bij de zee. Aan de overkant ziet hij  Bananeneiland al liggen. Daar wil hij naartoe, maar er is een probleem...hij kan niet zwemmen!

Wie kan hem helpen? 

Aap is een vrolijke, fysieke en kleurrijke theatervoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

De voorstelling wordt gespeeld door twee actrices en een klein aantal poppen. Aan het einde van de voorstelling mogen de kinderen meedansen met de Apendans.

Spel: Alice Ruijters en Jeannette Huizinga

Eindregie: Fons Boer

Duur: 50 minuten

Speelplek: In heel Nederland, binnen en buiten

Voor deze voorstelling hebben wij geen beschikbare data meer voor juni en juli. Kijk voor juni en juli bij onze andere voorstellingen  Rikkie en Bruno en de Plasticzee en Schaap.

Wat is er anders in coronatijd?

-Wij spelen ook voor kleine groepen.

-Bij meerdere voorstellingen per dag, informeer naar de kortingsmogelijkheden.

-De voorstelling kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.

-Tentvoorstelling: Bij een buitenvoorstelling verwelkomen wij de kinderen in of rond onze sprookjesachtige theatertent. Wij kunnen spelen in de gesloten tent, of we kunnen de zijwanden van de tent weglaten, zodat de kinderen alleen onder het afdak zitten. Binnen in de tent passen maximaal 40 kinderen. Bij een tent zonder zijwanden kunnen er bij mooi weer ook kinderen buiten de tent zitten.

 

-Wanneer een voorstelling niet door kan gaan, mag die gratis worden verplaatst naar een andere datum.

 

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder vrijblijvend het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. (meestal binnen 24 uur)

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en grote en kleine poppen.
 
De voorstellingen hebben een eigen stijl door de combinatie van bijzondere zelfgemaakte poppen, een expressieve manier van spelen met veel beweging en inter-actie met het publiek.
Theater Alice maakt al haar poppen en decors van bijzondere, vaak glanzende  stoffen in heldere kleuren. Daardoor ontstaat er een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
In de voorstellingen is vooral veel te zien en te beleven en de gesproken teksten worden kort en bondig gehouden.
De prachtige theatrale poppen, de spannende verhalen en de komische scenes maken elke voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Amsterdam International Community School op 24 juni 2021 13:08
Fantastische voorstelling! Heel geschikt voor kinderen die Nederlands als tweede (of zelfs derde of vierde) taal leren. Heel beeldend, mooi verhaal met thema\'s als uniek mogen zijn en vriendschap. De voorstelling zien in de theatertent maakt de ervaring nog mooier! Aanrader!
;