Kinderboekenweek 2021 “Worden wat je wil” , geïnspireerd door prentenboek “Dit is voor jou” van Sanne te Loo


Geïnspireerd op het prentenboek “ Dit is voor jou”, een zeer interactieve voorstelling met en voor de onderbouw (4 t/m 6 jaar). 

Eerst voorlezen en daarna een avontuur van Tante Thee, die besluit dat ze ook kunstenaar zou kunnen worden.... of dit lukt? Misschien kunnen de kinderen haar helpen?

Muziek, schilderen, meespelen, èn voorlezen in een uur.

Deze voorstelling wordt uiteraard gespeeld met respect voor de, op dat moment geldende, RIVM maatregelen en kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Met haar voorstellingen op lokatie, dus op kinderdagverblijven, peutergroepen, groepen 1 en 2 van de basisschool en op evenementen heeft Tante Thee Theater al menig kinderhart gestolen.

Samen muziek maken, zingen, dansen en natuurlijk "theeleuten" uit het mega-grote theeservies; een voorstelling die onvergetelijk is voor de kleintjes (en de groten!)

Tante Thee speelt als geen ander in op haar publiek, groot of klein, maakt grapjes en zingt bekende en (nog) onbekende liedjes met gitaar en ukelele.

Ze brengt ook instrumentjes mee, dus kan iedereen gezellig meedoen!

Deze meespeelvoorstelling is ook uitermate geschikt voor kinderen met een beperking!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;