“Deze Ridder zegt NEE!”


Tante Thee Theater leest voor uit en speelt samen met haar publiek het prentenboek "Deze Ridder zegt NEE!" Een lief en spannend verhaal over een kleine ridder die eigenlijk altijd braaf is, maar op een dag.....

Ridders, jonkvrouwen en een grote rode Draak! Maar geen zorgen: het is een lieve draak, al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen..

Zeer geschikt voor peuters, onderbouw, speciaal onderwijs en asielzoekersscholen, en kinderen met spraak- en taalproblemen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Met haar voorstellingen op lokatie, dus op kinderdagverblijven, peutergroepen, groepen 1 en 2 van de basisschool en op evenementen heeft Tante Thee Theater al menig kinderhart gestolen.

Samen muziek maken, zingen, dansen en natuurlijk "theeleuten" uit het mega-grote theeservies; een voorstelling die onvergetelijk is voor de kleintjes (en de groten!)

Tante Thee speelt als geen ander in op haar publiek, groot of klein, maakt grapjes en zingt bekende en (nog) onbekende liedjes met gitaar en ukelele.

Ze brengt ook instrumentjes mee, dus kan iedereen gezellig meedoen!

Deze meespeelvoorstelling is ook uitermate geschikt voor kinderen met een beperking!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;