Moppereend *een muzikale voorleesvoorstelling KINDERBOEKENWEEK


Prentenboek van het jaar!

Tante Thee Theater komt op locatie (school / kinderdagverblijf / peutergroep / speciaal onderwijs / evenement / Bibliotheek) het verhaal van Moppereend voorlezen én naspelen met de kinderen.

”Moppereend wil graag zwemmen in zijn vijver, maar de vijver is helemaal opgedroogd... Hij moppert tegen de andere dieren, dat hij wil spelen, maar dat dat niet kan. De andere dieren willen graag dat hij met hen meespeelt, maar Moppereend moppert zó erg dat hij iedereen een “mopperwolk” bezorgt! Boven hun hoofd! Hoe zal dit aflopen??”

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Met haar voorstellingen op lokatie, dus op kinderdagverblijven, peutergroepen, groepen 1 en 2 van de basisschool en op evenementen heeft Tante Thee Theater al menig kinderhart gestolen.

Samen muziek maken, zingen, dansen en natuurlijk "theeleuten" uit het mega-grote theeservies; een voorstelling die onvergetelijk is voor de kleintjes (en de groten!)

Tante Thee speelt als geen ander in op haar publiek, groot of klein, maakt grapjes en zingt bekende en (nog) onbekende liedjes met gitaar en ukelele.

Ze brengt ook instrumentjes mee, dus kan iedereen gezellig meedoen!

Deze meespeelvoorstelling is ook uitermate geschikt voor kinderen met een beperking!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;