Muzikale Voorlees-Voorstelling “Boer Boris Gaat Naar Zee”


Een muzikale Voorlees-Voorstelling voor de kleinsten ( 1 t/m 6 jaar), aan de hand van het prentenboek “Boer Boris Gaat Naar Zee” (prentenboek van het jaar), door Ted van Lieshout & Philip Hopman) 

Boer Boris is toe aan een dagje op reis! Maar wat neemt hij nou toch allemaal mee? Tante Thee Theater vertelt het verhaal in geuren en kleuren, zingt liedjes en maakt samen met de kinderen een heuse voorstelling, compleet met orkest. 

Geschikt voor: kinderdagverblijf, basisschool, bibliotheek, speciaal onderwijs, asielzoekersscholen etc.

Kan ondersteund worden d.m.v. Nederlands Met Gebaren.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Met haar voorstellingen op lokatie, dus op kinderdagverblijven, peutergroepen, groepen 1 en 2 van de basisschool en op evenementen heeft Tante Thee Theater al menig kinderhart gestolen.

Samen muziek maken, zingen, dansen en natuurlijk "theeleuten" uit het mega-grote theeservies; een voorstelling die onvergetelijk is voor de kleintjes (en de groten!)

Tante Thee speelt als geen ander in op haar publiek, groot of klein, maakt grapjes en zingt bekende en (nog) onbekende liedjes met gitaar en ukelele.

Ze brengt ook instrumentjes mee, dus kan iedereen gezellig meedoen!

Deze meespeelvoorstelling is ook uitermate geschikt voor kinderen met een beperking!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;