Cirque Explosive


In de familievoorstelling Cirque Explosive zullen alle circusgroepen van Studio26 hun kunsten vertonen. Elke groep heeft zijn eigen thema. Bij de jonge kinderen is het een beestenboel met veel avontuur. De tienergroepen wanen zich in de wereld van sport en de camping en laten een spectaculaire act met stoelen zien. Diverse circustechnieken komen voorbij, waaronder jongleren, diabolo, acrobatiek, fietsen op een eenwieler, trapeze, tissue, kogellopen en steltlopen.

Voor meer informatie vul hieronder het formulier in.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Studio26 is een school voor podiumkunsten en maakt regelmatig voorstellingen voor jong en oud op het gebied van dans, muziek, theater en circus. Daarnaast biedt zij een vooropleiding dans en verzorgt zij praktijklessen op diverse mbo-opleidingen. Ook met deze opleidingen organiseert Studio26 gedurende het jaar meerdere voorstellingen. Op haar locatie in Velp heeft zij een eigen theater tot haar beschikking voor circa 200 bezoekers. Voorstellingen worden afwisselend gegeven in het eigen theater of op grotere podia in de regio. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;