Cirque Explosive


Cirque Explosive
Circusvoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Voortgezet onderwijs
Buitenschoolse opvang
Bibliotheek
Particulieren
Buurthuizen
Gelderland
€ 2 tot € 5
4 tot 99 jaar

In de familievoorstelling Cirque Explosive zullen alle circusgroepen van Studio26 hun kunsten vertonen. Elke groep heeft zijn eigen thema. Bij de jonge kinderen is het een beestenboel met veel avontuur. De tienergroepen wanen zich in de wereld van sport en de camping en laten een spectaculaire act met stoelen zien. Diverse circustechnieken komen voorbij, waaronder jongleren, diabolo, acrobatiek, fietsen op een eenwieler, trapeze, tissue, kogellopen en steltlopen.

Datum: zaterdag 6 juni 2015
Tijd: 16.00u en 19.30u
Locatie: Theater Studio26 Velp, Larensteinselaan 26-d
Kaartverkoop: vanaf 1 juni via www.studio26.nl/webshop

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Studio26 is een school voor podiumkunsten en maakt regelmatig voorstellingen voor jong en oud op het gebied van dans, muziek, theater en circus. Daarnaast biedt zij een vooropleiding dans en verzorgt zij praktijklessen op diverse mbo-opleidingen. Ook met deze opleidingen organiseert Studio26 gedurende het jaar meerdere voorstellingen. Op haar locatie in Velp heeft zij een eigen theater tot haar beschikking voor circa 200 bezoekers. Voorstellingen worden afwisselend gegeven in het eigen theater of op grotere podia in de regio. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen