PLANKGAS


Vanaf 2015 spelen Marcel Harmsen en David Vermeulen PLANKGAS, een muzikale kindercabaretvoorstelling over duurzaam vervoer.

Als de mannen door een prachtig bos fietsen, beseffen ze pas, hoe belangrijk het is deze plek te behouden. Maar gaat dat wel, met al die auto’s in de straat? En al die verkeersregels en borden. Moeten ze samen met de kinderen niet iets veranderen? Kunnen ze zich misschien anders gaan verplaatsen? Mogen ze alleen nog maar fietsen, wordt het hollen of stilstaan?
In een doldwaze show vol grappige liedjes en vragen, brengen Marcel en David wat ver weg is dichtbij en bedenken ze, wat kinderen aan duurzaam vervoer kunnen doen…
In plankgas maak je kennis met twee moeders op een schoolplein, regelmannen, twee professoren en stoere motormuizen. Laat je bovendien verrassen door de informatieve antwoorden in de Goene StappenQuiz!

PLANKGAS is een leerzame voorstelling voor de midden- en bovenbouw van de basisschool.

Kosten: 1 voorstelling 950,-. 2op1 dag 1200,-

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

David Vermeulen en Marcel Harmsen zijn de mannen van STORMKRACHT2. Ze schrijven en spelen muzikaal kindercabaret voor primair onderwijs. Ze behandelen thema's als gezonde voeding, bewegen, pesten en regels.
Voor het realiseren van die idealen zijn ze altijd op zoek naar duurzame partners!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;