ECHT VET


De voorstelling Echt Vet gaat over bewegen en gezond leven. Marcel en David houden zelf van lekker eten maar waar moet je nou op letten? De koning met de dikke buik klaagt over de nieuwe snoepfabriek. Waarom spelen de kinderen niet meer buiten? En wat zijn de gemene trucs van de reclames? Met een enorme vaart brengen Marcel en David belangrijke thema's naar voren met als motto: De kinderen begrijpen het al, nu de ouders nog! Ze komen zelfs met ontbijttips, hebben iets ontdekt over tomaten, vertellen waarom je tóch naar McDonalds kan en laten zien wat er met sportdrank aan de hand is. En dat alles met heerlijke liedjes.

Wanneer: Als start van een Gezondheidsweek of de afsluiting van een themadag over bewegen. Of gewoon als lekker tussendoortje.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

David Vermeulen en Marcel Harmsen zijn de mannen van STORMKRACHT2. Ze schrijven en spelen muzikaal kindercabaret voor primair onderwijs. Ze behandelen thema's als gezonde voeding, bewegen, pesten en regels.
Voor het realiseren van die idealen zijn ze altijd op zoek naar duurzame partners!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;