Muzikale Kindervoorstelling "Stijn zoekt zijn stem"


Je stem kan je niet zien en ook niet pakken, maar hoe ontdek je die dan?  

In de muzikale kindervoorstelling gaan we samen met  Sterre en Stijn op ontdekkingstocht zoek naar onze stem.

De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar en duurt ongeveer 30 minuten. Het zit vol met liedjes, woordgrapjes, luisteren naar muziekinstrumenten, dans en beweging. We nodigen de kinderen ook uit om mee te zingen en te bewegen. 

De voorstelling bieden we coronaproof aan, met zitplaatsen op afstand.

De Muzikale Kindervoorstelling “Stijn zoekt zijn stem” is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Marjanka van Maurik en Marijke Albers.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Simone Kampherbeek en Sonja de Haan hebben het boek "Stijn zoekt zijn stem" als uitgangspunt genomen voor de Muzikale Kindervoorstelling.

Simone heeft zowel de PABO opleiding gevolgd, als het conservaorium  DM-Fluit Haar specialisatie is muziek met het jonge kind en is gecertifiseerd Muziek op schoot- docent.  

Sonja de Haan heeft het conservatorium DM Fluit diploma en is daarnaast gecertificeerd Docent muziek voor de basisschool en volgt de opleiding Muziek op schoot. 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Henriëtte van der Wal op 14 september 2020 19:47
Samen met m’n kleinzoon van 3 1\/2 naar de voorstelling geweest. De kinderen worden elk apart muzikaal begroet. Spannende verhaallijn met goede interactie met de kinderen. Leuke liedjes en muziek. Uitlopend op een vrolijk dansend en zingend slot waar m’n kleinzoon enthousiast aan mee deed. Erg leuk voor peuterspeelzaal en basisscholen groep 1\/2
door Aukje op 13 september 2020 11:26
Kort geleden naar de voorstelling \'Stijn zoekt zijn stem\' geweest met mijn 2-jarige dochter. Een geweldige muzikale ervaring, ze heeft alle tijd heel geconcentreerd gekeken. De kinderen worden goed en op een leuke manier betrokken in het spel, en voor verschillende leeftijden goed te volgen op ieder hun eigen niveau. Voor ieder wat wils!
;