Help de sprookjes zijn op!


Help de sprookjes zijn op!

Het personeel van de Barones van Weleer is in paniek, grote paniek. De bedienden zitten opgesloten op de oude rommelzolder en mogen er niet af totdat zij een volledig nieuw sprookje hebben bedacht. Dan ontdekken ze dat de kleren die er hangen magisch zijn. Wanneer je ze aantrekt verander je een eenzame eenhoorn, malle molenaar of heks met de hik. 

Ben jij een expert op het gebied van sprookjes? Wil jij mee helpen bij h et verzinnen van een nieuw verhaal? Heb jij een grenzeloze fantasie? Of vind je het gewoon leuk om mee te kijken en luisteren naar een spiksplinternieuw sprookjesverhaal? Ga dan mee op avontuur met Sprietsels Improvisatietheater. 

 

De voorstelling Help, de sprookjes zijn op!! van Sprietsels Improvisatietheater is
een interactieve, geïmproviseerde theaterbelevenis voor kinderen in de
basisschoolleeftijd. Het kenmerkende en tevens unieke van de voorstelling is dat
deze zowel écht interactief als daadwerkelijk geïmproviseerd is: samen met de
kinderen uit het publiek spelen de acteurs geïmproviseerde sprookjesverhalen,
waarbij de input van de kinderen én de omgeving de leidraad vormen voor het
nieuw te vertellen verhaal. Geen publiek is hetzelfde en daarmee is elk verhaal
anders en iedere voorstelling uniek.  

Sprietsels spelen interactief theater met minimaal drie acteurs.

1 voorstelling is 600 (ex btw en reiskosten) daarna 300 per extra voorstelling met max van 60 kinderen publiek per voorstelling. Voorstellingen duren tussen de 30 a 40 minuten en kunnen aangepast worden aan een actueel thema!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Sprietsels Improvisatie is een professioneel theatergezelschap dat sinds 2014 interactieve, geïmproviseerde sprookjesvoorstellingen op scholen, BSO’s en festivals speelt. Ieder verhaal is echt anders en elke voorstelling uniek. Altijd is het een spannende, romantische of juist grappige belevenis en worden de kinderen uitgenodigd mee te spelen, bedenken en fantaseren.

Voor en samen met alle kinderen (en grote mensen) vanaf 4 jaar.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;