Een verrassingsfeestje voor Ollie!


Hoera! Het is feest, want Ollie is jarig.

Terwijl het feestvarken slaapt zijn de andere dieren druk bezig met een verrassingsfeestje. Waar zijn de appels voor de taart? Nog even oefenen met een verjaardagsliedje, slingers ophangen en...nodigen ze Vis in de vijver nu wel of niet uit? Kortom genoeg te regelen en op te lossen, maar met de hulp van de kinderen komt dat vast goed!

Vrolijke, muzikale voorstelling voor kinderen van de onderbouw (groep één tot en met vier), waar veel te lachen valt en genoeg te vieren.

Ideaal voor als er een feest is op school, of gewoon als je zin hebt in een voorstelling met wat extra gezelligheid!

Praktische informatie:
* De voorstelling kan gespeeld worden in een gymzaal of andere grote, vrije ruimte (minimaal 6 bij 4 meter). De voorstelling kan niet gespeeld worden in een klaslokaal.
* Kosten:
Eén voorstelling: €425 (all in), max 40 kinderen, €10,65 per kind
Twee voorstellingen op dezelfde lokatie: €575(all in), max 2 x 40 kinderen, €7,20 per kind.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Interactief poppentheater. Met natuurlijke werelden en dieren om te ontdekken, speelse ontmoetingen en natuurlijk ook een paar uitdagingen om -samen met de kinderen- te overwinnen. En dat alles onder leiding van een kleine, dappere en nieuwsgierige muis.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;