Ga je mee op reis?!


Wil je wel eens tropische vissen van dichtbij zien? Of een ijsbeer bewonderen? Kikkers zoeken in het oerwoud?! Dat kan! Ga mee op wereldreis met Miepie Muis, die niet kan wachten om op pad te gaan. Je kijkt door de ogen van de muis, dus je zit overal dicht bovenop! En misschien kan je Miepie ook af en toe een handje helpen, want ze komt nogal eens in de problemen. Gelukkig loopt dat meestal wel goed af...
 
Een interactieve ontdekkingsreis voor kinderen van groep één, twee en drie, vol spannende avonturen, grappige ontmoeten en magische werelden. En dat alles onder leiding van een kleine, stoere en dappere muis!
 
Praktische informatie:
* De voorstelling kan gespeeld worden in een gymzaal of andere grote, vrije ruimte. De voorstelling kan niet gespeeld worden in een klaslokaal.
* De kinderen reizen mee door de speelruimte langs het bos, het oerwoud, de zee en de noordpool.
* Kosten:
Eén voorstelling: €425(all in), max 40 kinderen, €10,65 per kind
Twee voorstellingen op dezelfde lokatie: €575(all in), max 2 x 40 kinderen, €7,20 per kind.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Interactief poppentheater. Met natuurlijke werelden en dieren om te ontdekken, speelse ontmoetingen en natuurlijk ook een paar uitdagingen om -samen met de kinderen- te overwinnen. En dat alles onder leiding van een kleine, dappere en nieuwsgierige muis.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;