Eindelijk Thuis


Eindelijk Thuis
Kindervoorstelling
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Verstandelijke beperking
Camping en recreatie
Particulieren
Kerk
Theater
Utrecht
€ 400 tot € 400
4 tot 84 jaar

 

Eindelijk Thuis is een spannende voorstelling naar de gelijkenis van de verloren zoon. En er zijn allerlei mogelijkheden voor kinderen om mee te spelen. 

Er was eens een vader en die had een zoon en een dochter.
Hij hield heel veel van ze.
Op een dag zei de zoon tegen z’n vader: ‘Vader, mag ik mijn  deel van de erfenis, want ik wil een reis gaan maken, naar een verre stad, naar de ‘stad van de lichtjes’. Zijn vader gaf hem zijn deel en hij vertrok.
Toen hij daar aankwam leefde hij zorgeloos en genoot volop, elke dag, totdat hij geen geld meer had. En als je geen geld hebt in de stad van de lichtjes, dan gaan alle lichtjes uit.
De zoon vluchtte naar de woestijn. Daar vond hij een baantje bij een varkenshoeder. Die stuurde hem het veld in om de varkens te hoeden. 

De zoon had zo’n honger dat hij het voer van de varkens was gaan eten.
Steeds vaker dacht hij aan thuis.
Op een dag besloot hij om weer terug te gaan. Terug naar zijn vader. Terug naar huis.
En hij ging,
maar niet alleen…

Kindertheater Simon en Zo wordt gespeeld door Harrie Nijhof en Fredie Nijhof-Agteres. Ze geven samen al jaren voorstellingen in binnen en buitenland. Ze werkten mee aan diverse TV programma’s en daarnaast is Harrie als dramadocent verbonden aan de Christelijke Hogeschool Ede. Door deze jarenlange mix van spelen en trainen hebben ze een bijzondere speelstijl ontwikkeld waarin ook kinderen meespelen.

niet 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen