Stief op bezoek


STIEF - de hartedief 

Clown Stief is in te huren om de boel te ontregelen, vermaken, te enthousiasmeren, je in de spiegel te laten kijken.... los te laten ... laten (?) (gewoon ontspannen dus!) Te komen zingen, dansen of over de catwalk te laten lopen. 

Stief heeft al heel veel festivals en evenementen 'opgeleukt' of 'gepimpt' en soms ook mensen getroost en geknuffeld. Ze kan heel leuk voorlezen en 'dingen' uitbeelden of nadoen. Ook heeft ze circusachtige projectweken op scholen georganiseerd. Ze heeft zelfs al een keer in Roemenie           'We've got talent' show gepresenteerd. Er is heel veel mogelijk.

Stief heeft ook een act (Bloemstuk) waarin ze op een hele bijzondere manier haar liefde verklaart aan een bloem en gebruikt daarbij een hele bijzondere gieter.... (act duurt 10 minuten).

Balonnenvouwen doe ik liever niet, aangezien mijn vingers steeds in het knoopje blijft vastzitten.... enfin... 

Bel voor de (vele, vele, vele) mogelijkheden!

'Life should be taken more sillyously' 

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

? WIE, WAT, WAAR en HOE?

Ik ben Carmen Nichting, geboren op een mooie lentedag in mei 1971 in het hart van Nederland, Utrecht.

Spelen, spelen, spelen… dat is wat ik het liefst doe. Overal.
Op straat, op de planken, in een tent, achter de coulissen, ik klim in de pen, in de stem, in een personage en speel alleen, samen voor en met mijn publiek… kortom.. ik leef voor theater en leef voor het contact met mensen en het samen beleven van fantasie. Ik heb vuur voor het leven, de emotie van de mens en de mens zelf, in de meest pure vorm.

En daarom kan ik theater laten (mee)beleven, met de grote B.
Het (hart) klopt en dat beleef je.

Oh ja, ik ben ook nog moeder van twee prachtige dochters (Jazz en Ivy) en ik woon in een fijn huis in Amersfoort ;-)

Sillyous Productions verenigt als het ware de clown, de acteur, de poppenspeler, de docent, de verteller en de mens.
Ik ben clown in o.a. de zorg (kinder-, jongeren- ouderen (met dementie)-, zieken- en verslavingszorg), het onderwijs, in het theater en op festivals.
Mijn doel is de (soms ingewikkelde) wereld om ons heen te (laten) relativeren en dit (mee) te laten beleven. Het middel is kwetsbaarheid en humor, altijd aanwezig in de voorstellingen.

Beleven met de grote B. Ook ben ik (trainings)acteur, spreker/verteller en geef ik (clown)workshops in non-verbaal communiceren/contact maken op scholen, in zorginstellingen, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Ik werk met name met, maar ook zonder, rode (clowns)neus. :0)

Ik ben een ZZC’er (Zeer Zelfstandige Clown).

Kijk ook op www.sillyousproductions.nl 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;