Julia is zo mooi


Julia is zo mooi!

Een magische, interactieve kindervoorstelling met zang , dans en muziek voor kinderen van 3 – 8 jaar. Over verlangens, pakjes, (on)dankbaarheid en nieuwe vriendschappen.


Julia is zo mooi
Anna is een schipperskind en woont dus op een boot. Anna is vaak alleen en heeft nog nooit haar verjaardag gevierd. Ook heeft ze bijna geen vriendjes en vriendinnetjes, want ze vaart vaak met haar vader op zee. Op een avond speelt ze in een container die in de haven staat en ziet heel veel grote en kleine dozen. Tussen de dozen vindt ze een prachtig boek, ze begint te lezen…..Ze leert vanalles over ‘feesten in Nederland’…. Ze droomt weg… en valt in slaap.


Dan klinkt er muziek vanuit een doos…. Anna gelooft haar ogen en oren niet…. Is dit een droom of…?

Deze voorstelling hebben wij ook aangepast als Sinterklaasvoorstelling. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

? WIE, WAT, WAAR en HOE?

Ik ben Carmen Nichting, geboren op een mooie lentedag in mei 1971 in het hart van Nederland, Utrecht.

Spelen, spelen, spelen… dat is wat ik het liefst doe. Overal.
Op straat, op de planken, in een tent, achter de coulissen, ik klim in de pen, in de stem, in een personage en speel alleen, samen voor en met mijn publiek… kortom.. ik leef voor theater en leef voor het contact met mensen en het samen beleven van fantasie. Ik heb vuur voor het leven, de emotie van de mens en de mens zelf, in de meest pure vorm.

En daarom kan ik theater laten (mee)beleven, met de grote B.
Het (hart) klopt en dat beleef je.

Oh ja, ik ben ook nog moeder van twee prachtige dochters (Jazz en Ivy) en ik woon in een fijn huis in Amersfoort ;-)

Sillyous Productions verenigt als het ware de clown, de acteur, de poppenspeler, de docent, de verteller en de mens.
Ik ben clown in o.a. de zorg (kinder-, jongeren- ouderen (met dementie)-, zieken- en verslavingszorg), het onderwijs, in het theater en op festivals.
Mijn doel is de (soms ingewikkelde) wereld om ons heen te (laten) relativeren en dit (mee) te laten beleven. Het middel is kwetsbaarheid en humor, altijd aanwezig in de voorstellingen.

Beleven met de grote B. Ook ben ik (trainings)acteur, spreker/verteller en geef ik (clown)workshops in non-verbaal communiceren/contact maken op scholen, in zorginstellingen, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Ik werk met name met, maar ook zonder, rode (clowns)neus. :0)

Ik ben een ZZC’er (Zeer Zelfstandige Clown).

Kijk ook op www.sillyousproductions.nl 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!